Реклама / Ads
33| 9667 |09.04.2021 АКТУАЛНО

Минеков с притча за Хаджигенов, Манолова и Христо Иванов

.
Отровното трио по време на протестите
Приказка за трите партии на юнаците и червенобузата им посърнала тъща.Целта не е златната ябълка, желанието ни беше юнаците да отрежат главата на ламята. Ябълката с нейното витаминозно съдържание остава на дървото, ламята лежи тежко ранена, а юнаците се колебаят как да заобиколят ранения звяр и да стигнат до заветната цел. Три дни яли, пили и се веселили, ламята оздравяла и побесняла в желанието си за мъст и власт.

Тук приказката няма щастлив край. Единият храбрец приел да бъде на служба при ламята, то и без друго ламята винаги ще бъде господар. Вторият се прибрал посърнал у дома и обещал на своите съселяни да пробва пак. Третият заминал на гурбет, отчаян от липсата на жертвоготовни юнаци.


Поуката от приказката. Единственото и правилно решение на партиите и коалициите от опозицията е ясен отказ от какъвто и да било кабинет, отказ от мандат и нови избори. Ще има достатъчно време за бърза промяна на изборния закон, дистанционно гласуване и в двете възможности, видеонаблюдение, машинно гласуване за всички.

 

Ще има несъгласни. Това са тези, които похарчиха огромни средства, за да попаднат сред избраните. Други взели кредит за кампания ще останат длъжници. Обещалите услуги и благоденствие ще се превърнат в лъжци. Впрочем цялата спомената група, потънала в надежди за благоденствие можем да определим като предатели по отношение на основната цел – премахване на управляващата мафия.


Кошмарът в главата на управляващия падишах е служебното правителство. Това краткосрочно явление ще бъде отговорно и заето с единствената цел – честни, законни избори. Резултатът за победителите ще бъде удвоен и решаващ.


Нужен е кураж и търпение.


Есента ще бъде нашата пролет.
ВМ


/ Единствен член на „Партия на протеста“ и неин председател, останал без пожелано парламентарно присъствие или коалиционно съвкупление/

 

Велислав Минеков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 7721 |08.03.2021 Хр. Иванов и проф. Минеков търсят Пеевски в Пазарджик . 24| 14276 |28.09.2020 Проф. Минеков: Европа ще отсече краката на българската мафия . 33| 12712 |08.07.2020 Проф. Велислав Минеков отива на плаж в Росенец в събота . 44| 18331 |01.11.2019 Проф. Велислав Минеков: Трябва да си върнем София и държавата, плячкосани и обрани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads