Реклама / Ads
0| 6511 |22.05.2007 АКТУАЛНО

Мистър Бийн се уплаши от пътуване до София, страхува се от българския чадър

.
Световноизвестният британски комик Роуън Аткинсън отказа да дойде в България, уплашен, да не би да го последва съдбата на писателя Георги Марков.
 

Обявеният за един от най-смешните хора на планетата британски комедиен актьор Роуън Аткинсън е отказал визита в столицата ни за Великденските празници, научи „Фрог Нюз”.

Основната причина, която агентите на Аткинсън изтъкнали, е ,че той бил уведомен за поканата още преди два месеца, но категорично отказал да пътува до България, независимо какъв хонорар ще му бъде предложен, защото се страхувал от българския чадър. Този отговор шокирал представителите на родната продуцентска компания и те мълниеносно поискали да разберат за какво точно става дума. Уточнението не се забавило и в прав текст агентите на комика пояснили,че визират съдбата на родния писател Георги Марков, който бе убит със сачма, пълна с отрова до лондонския мост Ватерло. Този случай оставил дълбоко впечатление в известния като мистър Бийн актьор и той никак не искал да идва в държава, която според него е свързана с подобни убийства.

От продуцентската компания в София били крайно разочаровани от този факт и продължили да настояват,че ще му бъде осигурена свирепа охрана, че времената са се променили и нищо в крайна сметка не го заплашва при едно евентуално гостуване у нас.Въпреки тези обещания, отговорът си останал твърдо не. В същото време, когато Роуан Аткинсън трябваше да посети страната ни, той предпочете Италия, където гостува в няколко телевизионни шоута, оповести малко известния факт,че в първите си ученически години е бил съученик на настоящият английски министър-председател Тони Блеър и представи новата си лента , в която отново кара публиката да се превива от смях. Този път мистър Бийн отива на ваканция във Франция и попада отново в куп абсурдни ситуации- вратовръзката му е захапана от автомат за кроасани и случайно се оказва на снимачната площадка на един видеоклип, проваляйки всичко в опит да спаси главната героиня от уж нахлуващите със стрелба в селото нацисти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2172 |28.03.2024 Politico: Дезинформацията се превърна в най-голямата заплаха за честността на изборите . 25| 5829 |27.03.2024 Дойче веле: Руските наказателни колонии - новият Гулаг . 29| 2794 |26.03.2024 Избори! ГЕРБ отхвърли предложението на ПП-ДБ за правителство с втория мандат . 1| 10980 |26.03.2024 Meduza: 10 въпроса, на които няма отговор три дни след атентата в Крокус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads