Реклама / Ads
0| 37758 |01.07.2022 АКТУАЛНО

Мрежата прегря: Какво смята за Асен Василев като министър-председател?

.
Асен Василев Източник: БГНЕС
Мрежата прегря, след като стана ясно, че настоящият вицепремиер и финансов министър в оставка Асен Василев ще бъде предложението на „Продължаваме Промяната“ за министър-председател, който ще се опита да състави правителство в настоящия парламент. Какво смятат в мрежата за идеята за Асен Василев да заеме мястото на Кирил Петков, оглавявайки Министерски съвет:
 

Днес Петков открива в Стара Загора газоизмервателната станция на интерконектора Гърция България. До средата на юли месец ще тръгне и целия интерконектор, ако руските агенти не направят някаква диверсия.
От днес получаваме азерския газ в пълен обем, нещо което прикривания от Румен Радев бивш шеф на Булгаргаз твърдеше, че не е възможно.
И днес, Петков се оттегли от премиерския пост в полза на Асен Василев.
История прави това младо момче.

 

Илиян Василев

 

***

 

Номинацията за премиер на ПП е Асен Василев! Респект към Кирил Петков, който го номинира!
Има битка! Тя за България!
От една страна са тези, които мислят за България!
От другата са сараите, чекмеджетата, сценаристите и слугинажа Възраждане!
Вие избирате!

 

Настимир Ананиев

 

***

 

Асен Василев премиер и шестмесечна програма.

 

Владислав Панев

 

***

 

Вчера Митрофанова каза, че ако Кирил Петков внимавал какво говори за Русия, политическият му живот щял да е по-дълъг.

Днес Асен Василев е предложението на Продължаваме Промяната за министър-председател. Означава ли това, че политическият живот на Петков приключи? Не, не означава.

Кирил Петков започна промяната като служебен Министър на икономиката. Той показа, че има хора, които не ги е страх да променят България. Петков се превърна в лицето на промяната. Той и предаде смисъл, изпълния със значение. Петков показа, че България може да има образовани, възпитани и усмихнати лидери.

Това, което Петков не направи, е да превърне промяната в инструмент за запазване на собствената си власт. За разлика от Борисов, без който ГЕРБ не може да съществува, Кирил Петков започна нещо, в което могат да участват всички. Кирил е символ на промяната, но промяната не е само негова. Тя е на всички нас.

Да, Кирил Петков няма да е премиер. Идеите, принципите и непримиримостта му обаче ще останат на мястото си в лицето на Асен Василев. Петков осъзнава, че това, което започна, е много по-голямо от него. В България вече има ново поколение лидери, които не се интересуват от чекмеджета, а се борят за каузи. Тяхната кауза е България.

Промяната ще продължи без Кирил Петков като министър-председател, но със същата борбеност, непримиримост и надежа за България. Това не е проблем, защото целта никога не са били постове. Промяната е стремеж към по-добро бъдеще. Кирил Петков показа, че ако не те е страх, този стремеж може да бъде реалност.

България вече е друга. България гледа към бъдещето, където един Кирил е достатъчен, за да променим посоката. Кириловците ще стават все повече, защото видяха, че надеждата е по-силна от страха.

 

Емил Соколов

 

***

 

Май се оказах прав пак?
Преди колко седмици казах, че Асен Василев е избор на Кремъл, санкционираните от САЩ и олигарсите за премиер на България?
Поздравявам руските служби за външно разузнаване за перфектно свършената работа с цялата няколко месечна подготовка и особенно мероприятията от последните дни, които създадоха нужната основа със стрес на обществото и хаос, за да може Кирил Петков, да бъде принуден да замени себе си с желаното от руската диктатура и български олигарси лице Асен Василев.
Повече ПП не може да получава моята подкрепа.
Асен Василев опази цялата руска инфраструктура от хора работещи за диктатурата в Москва в енергетиката и подкрепи с милиарди проруските олигарси през последните 6 месеца.
Да поздравим и Пеевски с добрата му работа, да участва в интриги и манипулации за кандидат за премиер, който е благосклонен към него.
Сега вече сме близо до сделка между мафията и диктатурата в Москва за правителство устройващо всички зли сили в България.
Москва ще създава хаос с “тука има-тука няма” руско посолство, а правителството ще е тяхно.
Перфектна среда за Асен Василев да ги опази и обогати всичките.
Промяната приключи засега!

 

Стефан Гамизов

 

***

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 53745 |22.03.2022 US супер дронове почват да удрят руски военни цели в Украйна. Какво означава това? . 16| 29863 |05.12.2021 Атанас Атанасов: Какво значи да преглъщам Бойко Рашков, може само да го тестват . 36| 16187 |06.03.2021 Кирил Кадийски към Гешев: Има ли държава в света, в която някакво лице да влезе в дома на премиера и да не е разкрито?! . 23| 9725 |14.01.2021 Не разбирам с какво заслужих това - скандални разкрития на голямата ни надежда за Олимпиадата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads