Реклама / Ads
13| 11036 |05.10.2017 АКТУАЛНО

Нови скандали в парламента: Антон Тодоров атакува президента за личния му живот

.
Източник: БГНЕС
Днес ГЕРБ, воден от Цветан Цветанов се опита да отвърне на удара покрай ”Кумгейт” и оставката на Делян Добрев. Неосъщественият шеф на Комисията по досиетата Антон Тодоров бе главно действащо лице и днес при новите скандали, които спретнаха депутатите, вместо да се занимават с народополезна дейност.
 
Изгубилият мечтата си да стане началник Тодоров изгуби и мярката в изказванията си. "Разследващият" депутат заяви, че в президентството се унищожават документи и неочаквано съобщи ,че ДАНС работи там от 10 дни. "Генерал Радев има навика да назначава любовниците си на втори договор", атакува и личния живот на президента депутат от ГЕРБ и го определи като "неприятел на истината, да не кажа -заклет лъжец".

Думите му предизвикаха дори Явор Нотев от патриотите, който водеше заседанието, да му направи забележка. това обаче не стресна ГЕРБ депутатът, който иронично продължи да обвинява Румен Радев и направи намек, че му е обещана комисионна от 5 милиона долара за закупуването на " Грипен" от българската армия.

Цветанов също не изостана и се намеси в скандала с твърдението, че сме свидетели на "Самолетгейт". Той пак обвини Радев, че бърка службата си като президент с тази на командващ ВВС преди време.

От БСП контрираха и поискаха прокуратурата да се намеси и да изясни откъде Тодоров има сведения за операциите на ДАНС и кой му е разшифровал секретна шифрограма. Намеси се и Корнелия Нинова, която видя в атаката на ГЕРБ разчистване на пътя на Бойко Борисов към президентския пост. и обяви" Ние ви подкрепяме, господин Радев".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6144 |04.10.2017 Антон Тодоров бълва огън и жупел към Радев: Няма да има спокоен ден . 6| 5228 |04.10.2017 Антон Тодоров изплю камъчето: Мечтата ми е да съм шеф на Комисията по досиетата, лично помолих Борисов за това . 3| 6879 |02.10.2017 Екатерина Бончева: Трябва да се спре номинацията на Антон Тодоров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads