Реклама / Ads
21| 10628 |18.04.2018 АКТУАЛНО

Пиарът на арестуваната Иванчева: Автомобилът с подкупа не е на кметицата

.
Десислава Иванчева Източник: БГНЕС
Няма фирма и няма подкуп. Всичко е инсценировка. Това заяви на пресконференция Петър Кърджилов, пиар на задържаната кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева.
 

Причините за инсценировките са няколко. Не случайно арестът е в най-натоварения пик час, в центъра на София. Десислава Иванчева е задържана със своя заместник Биляна Петрова. Бяха задържани на улицата в нарушение на техните права. Ще заведем дело в Европейския съд за правата на човека. Иванчева е настъпила интересите на няколко големи сериозни инвеститори, чийто инвестиции са за десетки милиони. Автомобилът, който е задържан, е служебен. В общината има хора, които не желаят, Иванчева да бъде кмет. Най-вероятно тази кутия с пари е поставена преди тя да тръгне от общината. Мастило по ръцете на Иванчева не са намерени от белязаните банкноти.  

 

Преди 3 седмици дадохме сигнал в полицията и прокуратурата за фалшифициране на документи за 7-етажна сграда на ул. „Свето Преображение”. Има лепени страници по тях. Все още нямаме отговор от правораздавателните органи. Ако се докаже, че Иванчева е извършила престъпление, ще се разграничим от нея. Но трябва да отбележа, че районният кмет не може да издава разрешителни за строеж.

 

Столичната община и имотната мафия се опитват да откраднат един терен за храм. Защо не се потърси отговорност на кмета Фандъкова?! Започнаха работа без разрешение, заяви представител на организация, подкрепяща „Зелен Младост”. 

 

С промяната на устройството на територията се засилва клиентелизма. Там гражданите нямат участие. Столичната община вече го прави по начин, защитен от закона, като преди това се правеше незаконно, заяви архитект Димитър Дизов.

 

Десислава Иванчева е избрана от хората, а не от ГЕРБ. Изминаха 18 месеца от нейното управление и е ясно, че тя пречи на някого. Имало е преди нея една дама на име Илиева, която се е кандидатирала за кмет, тя също е работила по промените. Появява се този параграф 28, който прокарва исканите промени от тази Илиева. Против този член е Иванчева и последва арест. Създаде се закон, който заобиколи Иванчева, заяви Мирослав Христов, участник в пресконференцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8226 |18.04.2018 Безлов: В ”Младост” има уникален сблъсък на интереси . 12| 9476 |17.04.2018 Камери на всеки ъгъл на Спортната палата като ”Мисията невъзможна” заради Иванчева . 28| 11687 |17.04.2018 Заради подкуп! Зрелищен арест на районния кмет на ”Младост” в София Десислава Иванчева . 1| 5281 |17.04.2018 МЗ пак прави Национална здравна карта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads