Реклама / Ads
1| 5678 |23.01.2023 АКТУАЛНО

Проф. Слатински: НДСВ - какво може да предложи, освен да е патерица на ”Хартиената бюлетина”

.
Николай Слатински
Всяка партия като всеки човек си има свой жизнен цикъл. Остаряването е част от този неумолим цикъл. Не най-симпатичната и най-естетичната част, каквото и да си говорим...Чудя се на интелигентните хора от НДСВ - как не го проумяват. Партията им се е състарила заедно с тях. Или те - заедно с нея.
 

Личат им (знам го по себе си) годините - не само по бръчките, очите, зъбите и косите... Мисълта им тече бавно и монотонно. Идеите им са се изчерпали. Енергията им може да бъде поддържана само с някакви стимулатори, които траят малко и всъщност отслабват организма...Те какво - искат да станат жалки?


След противоестествената коалиция 3:5:8 с БСП и ДПС; след редица политически, икономически, финансови решения, за които дължат отговори на обществото; след убийствения изборен провал; след изчезването им от политическата сцена - какво те могат да предложат днес на избирателите?


Нищо, освен само още една патерица на ретроградната коалиция "Хартиена бюлетина" - там са всички, които се отпъпкуваха от тях и всички, с които те бяха в едно управление.


След рандевуто с Митрофанова не е възможно да са заедно с партиите ЗА промяната и ЗА съдебната реформа. Нищо няма да донесат на тези партии, могат само да отнемат от тях половин процент от гласовете...


Понеже в НДСВ има интелигентни хора, които уважавам, ще спра да ги коментирам. Коментирах ги дотук.


Словесен нож повече няма да вадя на умряла партия. Тя няма да възкръсне, колкото и телевизионно време да ѝ дават, както и да я активират с цел активно проруско политическо мероприятие. Но за тези интелигентни хора ми е жал.


Винаги ми е жал за интелигентните хора. Защото въпреки тяхната интелигентност, те са способни на колосални политически илюзии и грешки.


Знам го от горчив личен опит.

 

Николай Слатински




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7368 |08.12.2022 Проф. Слатински: Украйна воюва по начин, присъщ на 21 век. Русия воюва на принципа – „сила есть, ума не надо“ . 8| 11684 |11.11.2022 Проф. Генчо Начев като Многоръката Шива - върти болници и бизнес за милиони. Как става този номер? . 10| 7956 |06.11.2022 Проф. Генчо Начев поиска 6 заплати от Чирковата болница. За опит за финансова злоупотреба ли става дума? . 10| 5321 |24.09.2022 Проф. Татяна Дронзина: България да спре да изпраща „носни кърпички“ на Украйна
Реклама / Ads