Реклама / Ads
4| 7509 |03.01.2018 АКТУАЛНО

Проф. Станка Маркова пред Фрог: Третият пол е една чорба, да си То е обидно

.
Станка Маркова
Третият пол е една чорба. В това понятие трябва да се съберат много разновидности на девиациите в секса, макар вече да не се говори за девиации. Това състояние вече се приема за нормално.
 

Това каза пред Фрог нюз сексологът проф. Станка Маркова по повод споровете дали третият пол трябва да бъде признат у нас.

Чудя се колко пари ще струва на света във всички възможни документи да се обозначи жена-мъж?! В случая говорим за най-различни състояния. Има такива, които се раждат с обратен транссексуален психичен пол. Има и други, които са продукт на възпитание, продукт на изнасилване и формиране на пасивен хомосексуализъм. Има хормонално обусловени, които по-рано наричахме хермафродити. За мен светът отива натам, накъдето е отивала Римската империя. Като стигнат до там нещата, обикновено империите рухват.

 

Т. нар. трети пол не е дискриминиран. Хората, които принадлежат към него имат всички права. Разрешават им се бракове, осиновявания. Правят си операции за смяна на пола.

 

Бях съдебен експерт за първия признат у нас мъж, водещ се преди това като жена.

 

Съдът го призна за мъж и разреши това да се отбележи във всички възможни документи. Това беше пробив в България. Няма втори подобен случай у нас. Защитавах тезата, че човекът е мъж, защото той е генетично такъв. Объркали са го при раждането, защото е имало нарушение на развитието. Не знам защо трябва да се афишира третия пол, след като е ясно, че еднополовата двойка има всички права като разнополовата. Не знам докъде стига нашето желание за свобода, след като имаш всичката свобода, която дори хетеросексуалните нямат.

 

Третият пол ще бъде То. Тук има много етични въпроси, които трябва да се разглеждат. Едва ли не хората демонстрират, че принадлежат към третия пол. По-рано това се криеше, а още по-рано беше наказуемо даже. Виждате, че едва ли не става мода да си различен във всяко отношение, включително и в това. 


Хомосексуалистите се влюбват по-силно от хетеросексуалните. За това при тях има много убийства на тема любов. Вероятно по-трудно си намират партньор. Любовните трепети са много по-ескалиращи. Съвременната наука вече е на такова ниво, че може много лесно да се определи кой какъв пол е. Считам, че признаването на третия пол е обидно за тези, които принадлежат към него. Всеки може да определи точно какъв е и да си ТО е обидно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 22220 |03.01.2018 Ченгета пред Фрог: Убиецът от Нови Искър застрелял всички с по един куршум в главата /обновена/ . 0| 5827 |02.01.2018 Проф. Т. Кантарджиев за Фрог: Над 10 000 души умират от усложнения от грипа . 5| 8083 |01.01.2018 Само във Фрог: Оставиха началниците в МВР без 5% увеличение на заплатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads