Реклама / Ads
9| 8428 |26.06.2013 АКТУАЛНО

Рачков потвърди: Мария ще съди Сидеров

.
Имаме още сили да иронизираме, през последните 10 г. само репетирахме. Специално поведението на Волен Сидеров е безумно и е време всички журналисти да вземат отношение по въпроса, заяви по НТВ продуцентът Джуди Халваджиян.
 

Актьорът Димитър Рачков каза, че заради отправените обиди от Сидеров към Мария Игнатова, ще бъде заведено дело. Омерзен съм от изказванията на Сидеров, каза Рачков. Детето на Мария е на шест години, как би се почувствало то ако разбере какво се казва за майка му и баща му. Чух как лидер на политическа сила казва, че това, което става в страната, не може да продължава 25 години, в същото време той е бил във във политиката през повечето време, това е наглост, констатира Рачков и обясни, че депутат с имунитет не означава, че той не може да бъде осъден по гражданско дело, каквото ще се води.

НС се е подигра в очите на хората с назначението на лидера на "Атака" за шеф на Етичната комисия след всичко, което се случи по улиците на София в последните седмици, коментира продуцентът Магърдич Халваджиян. В рамките на по-малко от месец това правителство направи толкова безумни грешки, че в един момент наистина ще взриви държавата. Не може хората всеки ден да са по улиците на протест, а ти да се правиш, че не забелязваш какво се случва, и само да се опитваш да замазваш гафовете си, каза Халваджиян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8877 |27.05.2013 Васил Петров и „България си ти!“ изненадаха абитуриента Мариян от многодетно семейство от Гурково . 0| 8883 |28.02.2007 Политици са ми предлагали да правя секс с тях, твърди порнозвездата Мария Белучи . 0| 8031 |22.05.2007 Мария Грация Кучинота е рекламно лице на УниКредит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads