Реклама / Ads
4| 10215 |08.01.2017 АКТУАЛНО

Само във Фрог: Близнашки се намърда в църквата, сложиха го настоятел на храм „Ал. Невски “

.
Георги Близнашки
С решение на Св. Синод, бившият служебен премиер Георги Близнашки е бил тихомълком назначен за настоятел в храм-паметника „Ал. Невски “. Това разкри за Фрог нюз един от митрополитите. Това е станало преди Коледа, но официално не е съобщено.
 

От 2000 година до сега  не е назначаван настоятел . Има няколко любопитни факта, които будят подозрение КОЙ всъщност стои зад управлението на българската църква въобще. Не е тайна, че  Близнашки беше съветник на ДПС. Виден представител на настоятелите  от  храма е и Стоян Денчев-ректор на прословутия Библиотекарски институт, сочен за особено близък на почетния председател на ДПС   Ахмед  Доган . 

 

Не случайно, когато стане дума за задкулисие,  ексшефът  на НСС  ген. Атанас Атанасов говори за „Библиотекарско-сарайска  групировка“.  Стоян Денчев може да бъде видян точно пред олтара на големите християнски празници-Коледа и Великден, когато в „Ал. Невски “ се очаква да се изсипят управляващите.  Много често миряните се питат какво прави цивилен човек пред олтара по време на литургия, но досега няма отговор. Любопитното е, че най-редовен богомолец в храма е и друг представител на ДПС. Става дума за депутата Йордан Цонев,  наричан в някои медии с прозвището Ментата. 

 

Миряните имат притеснение, че не Св . Синод казва какво да се прави в църквата и накъде да върви, а ДПС. Те припомнят, че се очаква храмът да бъде сериозно реставриран, заради което ще бъдат изсипани стотици  милиони левове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3762 |06.01.2017 Алберт Попов стана 3-ти в гигантския слалом в Словения . 0| 3666 |06.01.2017 Стана ясна марката на лютеницата с наркотичното вещество . 1| 3901 |05.01.2017 „Ислямска държава“ престанала да дава заплати на бойците си в Мосул

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads