Реклама / Ads
10| 10091 |28.10.2016 АКТУАЛНО

Самолети бомбардират София, ядрен заряд срива Бояна

.
Пленена схема на въздушния удар срещу Орлов мост
Остават броени часове до масираните военни действия срещу България и най-вече срещу столицата София. От Върховната щаб-квартира на НАТО предупредили правителството, че в 19,00 часа, самолети на вражеска държава, ще нанесат въздушни удари срещу българската столица, в района на Орлов мост.
 
В 19,05 часа местно време, диверсионни групи на „Ислямска държава” пък ще взривят резиденция „Бояна” с два ядрени фугаса от типа SADM В-54, известни като „смъртоносния малчо”.

Точно в 19.06 часа територията в триъгълника: ресторанта на Александър Сталийски до езерото „Ариана”, Полиграфическия комбинат на бул. „Цариградско шосе” 47 на Делян Пеевски и хотел „Радисън” на Спас Русев, ще бъдат атакувана с хлорен газ. „Живо пиле няма да остане”, крещял дежурният по рота в Натовския щаб в слушалката, припомняйки си 11 септември и Кулите-близнаци. Отсрещната слушалка на „Дондуков” 1 мълчала.

Очевидци твърдят, че в този исторически миг премиерът Бойко Борисов  промълвил: „Сбъдна се пророчеството на Ванга, че Третата световна ще почне от нас. Толкова съм направил за нея, толкова бучки захар лино съм и осигурил, път прокарах, магистрала „Струма” строя, а тя да... точно в моето управление...”. Две топли сълзи се търкурнали по обветреното му гранитно лице...

 

И всичко това – заради концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на Орлов мост. Този гаден чалгаджия, който под прикритието на песнички и голи кълки (по Бареков в бТВ...) е замислил сатанински преврат за сваляне на демократично избраното правителство. Не само това, ами влязъл в сговор с банкера-беглец Василев, който му изсипал цял милиард за пъкленото антинародно дело. Тия пари били пренесени с ТИР-ове, в които уж имало озвучителна техника – от Динарските планини в Сърбия до центъра на София. 

 

Слава богу, че бдителните пеевски медии и най-вече обективният и високоморален сайт Пик предупредиха навреме за готвената национална измяна. Патриотично предупредиха населението да се крие по мазета ли да се изнася зад околовръстния път, за да не стане жертва на въоръжените отряди на футболни фенове и бежанци, сформирани и обучени в терористична дейност от Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи. Двамата инструктори са обявени за международно издирване от българската прокуратура с „червена” бюлетина.

Националната служба за охрана (НСО) вече евакуира семействата на елита в подземни укрия под връх Тумба. Заповедта е издадена от Марио, шофьора на Пеевски, който от месеци командва службата. За най-личните големци Пеевски е отворил гостоприемно противоатомното скривалище под х-л „Берлин” – там те ще се чувстват като у дома си. Активирани са и десетина двойника на премиера Бойко Борисов за заблуда на врага. Самият той е изведен от сградата на Министерски съвет в посока на летището във Враждебна. Бил покрит с кевларено одеало. Тайни източници твърдят, че оригиналът-премиер ще е на гости на Жан-Клод Юнкер, за да обсъдят на чаша уиски и Cohiba Behike (по 480 долара парчето) новия начин на контрол от ЕК върху прокуратурата ни и други органи, дето трябва да се борят с корупцията, но не го правят. Други източници обаче са на мнение, че Борисов е излетял със самолет, пилотиран лично от него, в посока Дубай. Там го очаквал „голям приятел” – наистина много голям. Не е ясно само дали самолетът е военен, с ремонтиран в Полша двигател, или частен – от правешкия хангар на ЛУКойл боса Валентин Златев.

 

Смешно ли ви е? Абсурдно? Май сте забравили, че сме граждани на Абсурдистан.

 

Само в Абсурдистан е възможно тъпата пеевската пропагандна машина необезпокоявано да бълва дни наред подобни нелепици в опит да осуети един концерт. Недялко Недялков и някоя си Данка Радева – ако съществува такава – описват в Пик апокалиптични картини: гърчещи се и стенещи столичани, пребити от вилнеещи шпиц команди на футболни ултраси и бежанци. Кръв по улиците, пожари и пепелища. Толкова е тъпо, че сигурно ще грабне приза „Тъпотия на годината”. И всичко това от страх. Такова шубе тресе властта, че някои направо се изпуснаха в гащите. Сакън, ко шъ праим ако Бати падне?! Ами ако свинчо го... пратят в затвора?! Кой ще ни налива яки парички в джобчетата?! Прави са, милите, да треперят и да оцветяват бельото. Краят се вижда. А това, за което пискат, е от арсенала на техните гоподари. Те взривяват врати на редакции в подходящ ден, те обещават „решаване на избори” в Сливен, организират „протести” на определени таксиджии и провокират проести чрез група ултраси и биячи на разположение. ДАНС, прокуратурата и МВР отлично знаят кои са. И ги ползват нагло и брутално. Но и това ще свърши.

Ще дойдат нови магистрати и законът ще започне да се прилага еднакво за всички. И шефът на НАП ще е друг и ще проверява милионите на издатели и олигарси, на министри, магистрати и политици. На премиери – също. Тази мисъл е истински ядрен фугас в вискочелите главички на свинеперсонала. Е, може да им организираме задушевно изпращане на същия този Орлов мост. Там вече сме посрещали синеоките рицари и руските витязи с хляб и сол. Що да не изпратим и свинехората – все за освобождение става дума.  

А който иска да отиде на концерта на Слави – да отиде. Въпрос на избор. 

А че Орлов мост ще стане скоро Орлово гнездо - не се съмнявайте!

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7110 |27.10.2016 Ядрен физик: Плащаме несъществуващ дълг за ”Белене” на Русия . 1| 3902 |27.10.2016 Ковачев: Завръща ли се ядрената надпревара? . 1| 4340 |21.10.2016 Полицията на крак заради протести срещу мигранти в София, Варна и Ямбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads