Реклама / Ads
26| 10819 |05.01.2023 АКТУАЛНО

Секс по време на чума. Бум на груповите оргии в Русия след началото на войната

.
След началото на войната срещу Украйна руският малък и среден бизнес рязко почувства последствията от санкциите на Запада: блокирането на обичайните социални мрежи, които преди това са били използвани за промоция, липсата на материали, които преди това са били доставяни от чужбина, и спадът в търсенето. Затова пък започна разцвет на един на секс партитата.
 

Търсенето им е нараснало в пъти, защото хората се освобождават от стреса и искат да се изолират от действителността, пише Никита Аронов в theins.ru

 

Стас от Белгород подкрепя руската интервенция и възхвалява буквите Z и V. С такива лозунги започва, но веднага след първите изречения съобщава в мрежата, че търси бисексуален младеж със славянска външност за групов секс с жена си. Според суингъра близостта на границата и мащабната война са засилили желанието му за сексуален живот.

 

Факт е, че суинг партитата в града се увеличават, размяната на съпруги става нещо обичайно.

 

Други привърженици на груповия секс директно признават, че обстрелът, противовъздушната отбрана стимулират изобилието от оргии. Войната ги стимулира, защото е вид опасност и хората търсят начини да я забравят.Иля Лукичев, ръководител на руския проект „Свои люди“, организиращ суингър партита, и един от малкото публични руски суингъри, е сигурен в това: „Определено мога да кажа, че след началото на войната идват все повече хора на суингърски събития.“ Тези партита по принцип са трудно достъпни.

 

Повечето от организаторите и ръководителите на клубове, потърсени от The Insider, отказват да говорят. А групите в социалните мрежи, където се провежда комуникация на живо, не приемат външни лица и се модерират много предпазливо. До известна степен в началото на войната това помогна за ограничаване на конфликтите. Докато във всички рускоезични социални мрежи, до кръводарителските форуми, хората спореха и ругаеха за случващото се в Украйна, суингърите се изключват от споровете. Иля Лукичев го обяснява така: „Имаме 70 администратори и в общността е строго забранено да се обсъждат политика, войната, деца, наркотици. За първо нарушение - предупреждение, за второ - изключване.Лукичев е бивш военен от руската армия. Той започва да прави първите си суингър партита по време на редовната си служба. Не е изненадващо, че малко след началото на мобилизацията той получава повиквателна, но все още не е мобилизиран. „Но други двама наши организатори вече са в армията. Това не ни попречи да провеждаме активно събития тази година, включително сбирки с 200 души. Правим и партита във военен стил, но ги избягваме, за да не напомняме за военните сражения.

 

Цените за участие в събития, според Лукичев, не са се променяли от 2019 г. Билетът за суингърска среща струва 5 хиляди рубли. Но вече се мисли за сериозно поскъпване, защото напливът е голям. Таисия Бланч, съорганизатор на подобни партита споделя: „Първоначално, след 24 февруари, имаше стъписване и спад на желаещите за групов секс. Стресът си каза думата. През март и особено през април нещата се промениха. Пак започнаха да ни търсят. Включихме медиативна музика“.

 

Това е сравнително нов елемент в секс партита в Русия, затова се прави предварителен подбор на участници, задължителни тематични костюми, шоу програми и еротични дейности като порно танци и пляскане по тялото. Името на един от проектите, Kinky Party, се превърна в нарицателно за целия формат, но сега няколко различни екипа работят в тази посока и такива големи и камерни срещи се провеждат доста редовно в Москва и Санкт Петербург. Всъщност става дума за обикновени оргии с романтични имена.

 

Преди седем години, когато започват подобни партита, публиката е била от над средното социално ниво. Днес нещата придобиват по-масов характер.

Когато е обявена мобилизацията от Путин, кандидатите за участие в секс партитата се увеличава драстично. Билетите свършват. В някои оргии участниците са почти като натъпкани в консерва.

 

Тогава се ражда идеята за по-интимни еротични срещи в Санкт Петербург, които организаторите определят като "етични секс партита". Там се събират приятели или колеги от офиса.

И вече се забелязва известна промяна в настроението на участниците. Вторият основател на този проект, секс педагогът Таня Дмитриева, споделя следните наблюдения: „Получихме обратна връзка в лични разговори и във въпросници: хората пишат, че не искат повече да отлагат желанията си. Дори тези, които дълго време не са смеели да посетят Kinky Party, на фона на военната ситуация, вече смятат, че сега е моментът. Хората вече не искат да отлагат изпълнението на желанията и фантазиите си.

 

Войната обаче повлиява зле на бизнеса с проститутки и компаньонки. Има спад в търсенето.

Основателката на движението "Сребърна роза", което защитава правата на момичетата от бранша, Ирина Маслова, заявява: „Тази година удари най-тежко момичетата, работещи в ниския и средния ценови сегмент. Първият голям спад в търсенето бе през февруари-март, вторият - в края на септември, когато е обявиха мобилизация. Само ВИП ескорта запази нивото.Разбира се, никой няма данни за пълната картина, но в скорошна публикация на The Secret of the Firm прессекретарят на Форума на секс работниците Марина Авраменко цитира следните цифри: потокът от клиенти е намалял 2-3 пъти, приходите са намалели с 30–50%. Кристина (името е сменено), интервюирана от The Insider, която се занимава със защитата на правата на руските секс работнички казва, че избухването на войната е имало реален ефект върху секс икономиката.

 

Основният удар беше нанесен от мобилизацията: „Веднага след 24 февруари във форумите започнаха кавги, защото секс работничките са хора като всички останали, и също толкова податливи на пропаганда. Някои подкрепиха войната, други бяха твърдо против. В един момент форумите на проституиращите просто решиха да забранят политиката. Някои момичета дори загубиха редовни клиенти поради факта, че не се виждаха очи в очи с тях. В самото начало на войната имаше случай, когато един салон облече служителите си с венци и бродирани ризи и предложи на клиентите „да накажат украинските жени“. Абсолютно възмутителен, гаден рекламен трик. В същото време богатите клиенти и средната класа започнаха да напускат Русия, някои от момичетата ги последваха.

 

Но сега руските жени получават трудно визи, а и дори с виза може да не им бъде позволено да влязат в Европа. Много заминаха за Истанбул. В момента там руската конкуренция е голяма." 

 

Разбира се, войната, мобилизацията и движението на войските създадоха места, където клиентите са много. Секс работничките (и работниците) в Новосибирск сега говорят за повишено търсене - всичко се дължи на мобилизираните тренировъчни лагери около града. На други места обаче не е така. Ирина Маслова от Сребърната роза отбелязва, че там става по-зле: „В регионите, граничещи с Украйна, на практика няма условия за секс бизнес. Едно от момичетата, които редовно пътуваха на юг да работят през лятото, се върна тази година с думите: кошмар, никога повече не ходете там. Сега тя се премести да работи в Казахстан. Всичко това, според Ирина Маслова, има големи социални последици: „Цените падат, а секс работниците, в преследване на печалба, се съгласяват на по-опасни практики. От бързо обедняващи региони мнозина се местят в големите градове, особено в Москва. В същото време обедняването на населението доведе до факта, че жените, които преди това не са се занимавали с това, са принудени да търсят този вид доходи. И това повече от покрива отлива на граждани на други страни от ОНД, които напускат Русия поради проблеми с чуждестранни банкови преводи - сега за тях е много по-трудно да прехвърлят пари на семействата си. Кристина отбелязва, че сега момичетата трябва да поемат не само физически, но и правни рискове: „Сега проституиращите, които са останали без клиенти, са активно примамвани в уеб камери. А в Русия момичетата с уеб камера вече не се преследват за „участие в проституция“, а по по-лека точка за „произвеждане на порнография“. В същото време органите на реда изведнъж започнаха да проявяват повишен интерес към момичетата. Така през ноември в Москва се проведе цял месец за борба с проституцията. Според Ирина Маслова това е нещо безпрецедентно: „През ноември всички бяха задържани в Москва: и служители на публични домове, и отделни лица, и дори момичета от уеб камери. И тогава бизнеса се прехвърли в провинцията. Вече имам информация от Казан, от Нижни Новгород. Очевидно това се дължи на засилването на „общата борба за морал“.

 

Иля Лукичев обаче е оптимист: „Нас, суингърите, още не ни пипат.

Мисля, че ще се заемат с нас, след като приключат с гейовете.” 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8250 |05.01.2023 Дела за сексуален тормоз след десетилетия: Нов бизнес или закъсняло възмездие? . 35| 5169 |10.10.2022 Шаламанов: Крайно време е да дадем оръжие на Украйна, президентът е некоректен . 1| 11171 |16.08.2022 Как сексоложката Кобилкина учи българки да ”просят” пари от мъже на семинар за 6 бона? Очевидец разказва пред Фрог . 0| 39365 |08.08.2022 Номенклатурата и простосмъртните - на плаж във времето на „Оркестър без име“ и песента ”Ке сара”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads