Реклама / Ads
42| 14363 |07.10.2018 АКТУАЛНО

Сидеров нападна полицията и Борисов заради жена си, иска „Атака“ да поеме МВР

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
МВР лъже по случая със съпругата ми. Съпругата ми можеше да бъде убита, ако не беше излязла на „Симеоновско шосе“ от тъмната уличка. Как да запазиш добрия тон, като суданец напада жена ми, а полицията не иска да се намесва.
 

Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а суданецът ми показва среден пръст“. Волен Сидеров избухна по телевизия „Европа“ за скандала, разразил се след като шофьор суданец се нахвърлил агресивно срещу съпругата му на столична улица. Лидерът на „Атака“ е разочарован, че нито премиерът Борисов му се обадил, нито коалиционният му партньор и лидер на ВМРО Каракачанов, който е вице.-премиер по сигурността.

МВР е прогнила система, отсече Сидеров. Според него вътрешният министър Младен Маринов трябва да бъде махнат веднага. Сидеров иска „Атака“ да поеме МВР. Досега във ведомството се наливали милиарди, абсолютно безмислено. Същото се отнасяло и за ДАНС, от която нямало никаква полза. Сидеров имал готов човек, който да поеме вътрешното ведомство. Не каза дали става дума за организационния секретар на партията му Станислав Лазаров.

Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади! – сече Сидеров. Той даде пример за бързата намеса на премиера по случая с журналиста от „Господари на ефира“ във Велико Търново, когато се обади от Ню Йорк, а сега мълчал. Обвини правителството, че водело „джендърска политика“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 11169 |30.04.2018 Бабикян: Като натиснат Сидеров, ще гласува и за Юрий Гагарин . 2| 6813 |13.03.2018 Ген. Атанасов: Сидеров обижда и....нищо! Осакатената власт има нужда от шутове . 17| 30765 |22.02.2018 Вътрешен доклад на МВР сочи: Полицията е укривала тежки престъпления

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads