Реклама / Ads
0| 8880 |25.08.2022 АКТУАЛНО

Н. Слатински: Русия ще бъде поставена като държава, народ, общество и граждани на подсъдимата скамейка

.
Рашистките войски показаха и доказаха за шест месеца, че заради некадърно управление, тотална корупция, воюване с методи от средата на 20 век, тотални емотивация, алкохолизъм, наркомания, демотивация, простотия, разпасаност и типично руско разгильдяйство, те не могат да спечелят и няма да спечелят бруталната си война срещу Украйна.
 

Сега, когато постепенно настъпва обрат в тази война, рашистките войски показват и доказват, че не могат и да губят, а няма как да не загубят своята варварска война,  затова те прибягват само към безумни жестокости - бомбардировки на граждански обекти, стремеж към максимум цивилни жертви, разрушаване на жизненоважна и и свръхкритична инфраструктура, подгонване както някога спрямо кримски татари, чеченци, ингушети, българи и други народи, на конвои с местно население към далечни краища в Русия.


Да, войната навлиза в нова фаза - след като видяхме какви нечовешки поразии могат да правят путинските пълчища докато нападат, сега ще ги видим дваж по-свирепи и безогледни когато отстъпват...


Давам си сметка, че с този статус пак ще бъда пратен - за 20 път - във фризера от пропутинския екип на ФБ за България, но тревожните мейли на мои приятели от Харков и други градове на Украйна ме карат да назова отново и отново нещата с истинските им имена.


Рашистките войници трябва да знаят - извършители на военни престъпления, на геноцид, на престъпления срещу човечеството не са само Путин и висшите военни командири, не са само руските генерали, командващи "специалната военна операция", не са само полевите командири, а вече и все повече - и те, редовите руски войници. Ала за това се носи не само индивидуална, а и колективна, обществена, общонародна отговорност. Ако тези варварщини продължават, Русия рано или късно ще бъде поставена като държава, народ, общество и граждани на подсъдимата скамейка - юридически и с презрение.

 

Експертът по национална сигурност Николай Слатински, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3997 |24.08.2022 Politico: Иранската врата, с която Русия ще заобиколи петролното ембарго . 0| 24486 |23.08.2022 Евгени Дайнов: Русия може да прекрати войната срещу Украйна. Ако се надигнат ”армиите” както през 1917. . 0| 9282 |22.08.2022 Николай Слатински: Далеч по-важното е не кой уби дъщерята на Дугин, а какво ще последва . 0| 6331 |19.08.2022 Любомир Аламанов: Гласувайте за нормално бъдеще. А не за Газпром-ско минало

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads