Реклама / Ads
3| 15829 |04.01.2018 АКТУАЛНО

Тихомир Стойчев за Фрог: Маринов, Цацаров, Сарафов подражават на Борисов с кожената тужурка

.
Тихомир Стойчев
Намерената мъртва Кети в Нови Искър е обект на конфликт, тъй като не е убита на място, а е отведена с колата на семейството на друго място и там е умъртвена. Това предположи пред Фрог нюз Тихомир Стойчев, експерт по национална и международна сигурност.
 

Най-вероятно върху нея е упражнявано въздействие да каже нещо, да даде нещо... Всичките останали убити хора може да се окажат неволни участници в конфликта и затова стават неудобни свидетели.

 

Кети е напуснала едно семейство, тръгнала е да изгражда ново, загубила е дете. Има редица въпроси, на които трябва да се даде отговор. Има ли нещо в миналото на новия съпруг на Кети, което да го превръща в мишена? Как пет души в една къща не правят опит да избягат или да проявят агресия, към човека, който вади пистолет? Дали не са опиянени?

 

В конкретния случай всичко говори, че има професионален подход при извършването на престъплението. Изборът на оръжие – то е с  калибър 22. Той е с твърде малък шумов ефект и е труден за балистична експертиза. Куршумите са оловни и много лесно се деформират. Не е възможно един човек да произведе 5 изстрела едновременно. Всичко говори, че извършителите са няколко.  

 

На местопроизшествието нямаше институционална необходимост да присъстват хора като главен секретар, като главен прокурор и неговия заместник. Наблюдавахме повтарянето на модела Бойко с кожената тужурка, който се разхожда с препасан пистолет. Едновременно се оказва на три места, за да покаже, че службите когато той е главен секретар работят. Днес наблюдаваме същата демонстрация от хора, които неговата кариера ли се опитват да повторят, била тя политическа, била професионална. Работата на хората, дошли на местопрестъплението в Нови Искър е кабинетна, а не на терен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 9736 |04.01.2018 Карлос Контрера за Фрог: Заради Конвенцията може да изстине мястото на министър Захариева . 7| 11656 |04.01.2018 Само във Фрог: МВР кърши ръце за шесторното убийство в Нови Искър, прозира мафиотско прочистване . 0| 4585 |03.01.2018 Проф. Славчева от БАН за Фрог: Меморандумът още не е подписан, заплаха има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads