Реклама / Ads
0| 4559 |10.06.2022 АКТУАЛНО

Владислав Панев: Сега ще трябва да търсим най-вече диалог

.
Владислав Панев
„Сега ще трябва да търсим най-вече диалог, защото най-важно е да видим какви решения можем да постигнем в рамките на следващите няколко месеца, особено за доходите на хората и защитата от инфлацията”. Това заяви в Нова Нюз Владислав Панев, съпредседател на „Зелено движение”, депутат от „Демократична България”, зам.-председател на ПГ на ДБ.
 

Той призова всички политически сили да седнат на масата за преговори. По отношение на думите на премиера Кирил Петков, че ще продължи да се среща с отделни депутати и да ги убеждава в това да подкрепят правителството, депутатът от ДБ заяви, че щом не могат да комуникират с лидера на една партия, ще говорят с отделни народни представители от нея.

 

На въпрос как се убеждава един депутат – с пари или с идеи, зам.-председателят на ПГ на ДБ отговори, че няма опит в този бизнес. „Сложно е. Тепърва ще се учим на това ноу-хау, макар че превръщането му в практика не е най-добрата идея на света”, допълни той.  

 

Според Владислав Панев пенсиите могат да бъдат увеличени дори големият бюджет да не бъде актуализиран, но други мерки, предвидени да се справят с шока от високата инфлация, която, по думите му, е вносна, няма да бъдат приети. Това са по-ниският ДДС за комуналните услуги – парно, вода, газ, нулев ДДС за хляба, 25-те стотинки отстъпка за литър гориво.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 13054 |10.11.2021 Д-р Хр. Мазнейков: Къде е сега церберът г-жа Жени Начева, която изгони десетки лекари и сестри в чужбина . 15| 11168 |25.06.2021 НАП проверява Владислав Горанов откъде са парите за скъпите имоти и офиси . 18| 7479 |28.04.2021 С Бербатов - сега или никога! Стига със старите муцуни- Венци, Фурнаджиев, Касабов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads