Реклама / Ads
1| 4143 |28.11.2017 КРИМИНАЛНО

Баща и син пребиха общински служители

.
Източник: БГНЕС
По искане на Районна прокуратура – Несебър съдът задържа под стража 43-годишния Георги К. и 17-годишния Илийчо. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
 

Двамата са обвинени за това, че на 21 ноември зад магазин „Жанет“ в кв. „Черно море“ в Несебър в съучастие като съизвършители, нанесли безпричинно побой посредством нанесени множество удари с крак (ритници), ръце (юмруци) и дървен сап с дължина – около 1,50 см с метален накрайник в областта на главата (лицето) на Христо Р., в качеството му на длъжностно лице - работник в Общински приют за безстопанствени кучета в отдел „Екология“ при общ. Несебър, при изпълнение на службата си, като са му били причинени лека лесна повреда, изразяваща се в контузна рана на лицето, водеща до временно разстройство на здравето, неопасно за живота - престъпление по чл. 131, ал.1,т.1,предл.І-во, т.12, предл.І-во, вр чл.130, ал.1 , вр.чл. 20, ал.2 от НК. Те са обвинени и за това, че в условията на реална съвкупност с горепосоченото деяние, на същото място и по същото време, по хулигански подбуди, нанесли безпричинно побой посредством нанесени множество удари с крак (ритници), ръце (юмруци) и дървен сап с дължина – около 1,50 см с метален накрайник в областта на тялото (гръдния кош) и долен ляв крайник (лява подколеница) на Дойчо В., в качеството му на длъжностно лице - работник в Общински приют за безстопанствени кучета в отдел „Екология“ при обш. Несебър, при изпълнение на службата си, като следствие на това му причинили две средни телесни повреди, изразяващи се в фрактура на ребра и фрактура на левия крак – престъпление по чл.131,ал.1,т.1,предл.І-во,т.12, предл.І-во, вр чл.129, ал.2,вр. ал.1 , вр.чл. 20, ал.2 , вр. чл. 23, ал.1, предл. ІІ-ро от НК. По отношение на Илийчо М. са налице различни правни квалификации на деянията, тъй като той е непълнолетен. Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Георги К. и Илийчо М. са извършили престъплението, за което са обвинени. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че те могат да извършат ново престъпление или да се укрият. Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемите. Определението на Районен съд –Несебър може да бъде обжалвано пред Окръжен съд -Бургас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4523 |27.11.2017 Нападнаха банкови служители в София . 0| 4039 |25.11.2017 Изключиха Лазар Влайков от Общинския съвет на Септември . 2| 4210 |16.11.2017 Общински съветници от БСП с три питания към кмета на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads