Реклама / Ads
0| 4600 |14.05.2019 КРИМИНАЛНО

Нови жертви свързани със загадъчните убийства с арбалет в Германия

.
Хотелът, в който са намерени телета на простреляните с арбалет
Немската полиция открити две тела на жени в германската провинция Долна Саксония. Те са били в апартамента, нает от на една от трите жертви, убити с арбалет в хотел през почивните дни. Двете престъпления са отдалечени едно от друго на около 660 км и са в противоположни краища на Германия.
 

За сега от полицията не съобщават как са загинали двете нови жертви, а само връзката между загиналите.

 

Разследващите са открили двете нови телата в северозападния град Витинген. Жилището е било наето от 30-годишната жена, която е една от трите жертви, открити пронизани с арбалет в събота в хотел в Пасау, провинция Бавария, близо до границата с Австрия. Убитите са 33-годишна жена и 53-годишен мъж от провинция Райнланд-Пфалц и 30-годишна жена от Долна Саксония. Tримата се регистрирали в хотела късно вечерта на 10 май за три нощувки. Не са носели багаж. Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а жените били облечени в черно, съобщават свидетели за германския таблоид "Билд". Те пожелали "лека нощ", взели вода и газирани напитки и се качили в стаята си. Полицията е претърсила и пикап с емблема със стрелец с лък.

 

Полицията съобщи, че не са открити никакви следи от борба или от присъствие на други хора. Два арбалета са намерени в хотелската стая, а трети – в чанта на убитите.

Прокурорът Валтер Файлар каза пред журналисти, че мъжът е бил убит с две стрели в главата и три в гърдите, а лежалата до него жена с две стрели – едната в главата, другата в гърдите. Тялото на третата жертва, открита в хотелската стая, се е намирало до леглото. Жената е била убита с една стрела в шията.

 

Германският вестник „Меркур“ съобщава, че тя е била сестра на една от двете жени, открити мъртви по-късно в жилището във Витинген. Вестникът я назовава само като „С“ и пише, че е наемала жилището от март тази година. Новите две жертви са открити в понеделник, докато полицията е разследвала трите убийства в хотелската стая.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5473 |11.05.2019 Хванаха нови ”ало” измамници . 0| 3917 |02.11.2018 Четири нови жертви взе войната по пътищата . 0| 5380 |18.10.2018 Нови данни по делото срещу Йоан Матев за убийството в Борисовата градина . 0| 5446 |30.04.2018 Близо 2 500 жертви на домашно насилие у нас за 2017 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads