Реклама / Ads
1| 5520 |18.08.2017 КРИМИНАЛНО

Пиян шофьор пробва да уплаши полицаи с Маргините

.
Подпийнал водач блъсна друга кола посред нощ в центъра на Пловдив и после заплаши готвещите се да го арестуват полицаи с Маргините.
 
Обяснил им и че от утре са без работа, защото познава всичките им шефове, като гарнирал всичко това с цветисти изрази, в които били намесени техните майки. Като изтрезнял, съжалил за поведението си, но въпреки това то ще му струва глоба от 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. Тя е наложена от Районния съд в Пловдив, съобщи "Марица".

Около 2.30 след полунощ на 14 август т. г. мъжът блъснал с реното си мини купър на кръстовището на булевардите „Освобождение“ и „Менделеев“ до Мебелната къща. Излязъл от автомобила и казал на другия водач: „Ей сега ще се обадя да ти оправят колата, бе, момченце. Как стана тоя номер, и аз не знам". Шофьорът на мини купъра обаче се обадил на телефон 112. Това ядосало почерпения виновник за инцидента и той заплашил, че като дойде полицията, ще каже, че не той, а негов приятел е карал колата и така пострадалият няма да види никакво обезщетение.

Когато дежурните се появили на мястото на катастрофата, водачът ги посрещнал с псувни и закани, че ще ги спука. А щом се стигнало до отвеждането му в Пето районно, пияният съвсем се развилнял и се разкрещял на единия от полицаите: "Ей, помияр, ти откъде се взе, бе? Ще ти пратя Маргините и ще ти… майката, бе ей. Знаеш ли кой съм аз? Аз познавам всички шефове, от утре ти си аут, бе, мишок!".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4153 |17.08.2017 Бавят обезщетенията за униформи на полицаите . 0| 3567 |16.08.2017 950 лева глоба за латвийски шофьор карал със 100 км/ч над позволеното . 0| 3701 |15.08.2017 КАТ възпитава шофьорите гастарбайтери с листовки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads