Реклама / Ads
0| 6406 |30.10.2015 НОВИНИ

Иван Портних: С Николай Костадинов сме успешният екип за Владиславово

.
Имаме нужда от енергичен човек като Николай Костадинов, за да продължим заедно обновяването на Владиславово, което започнахме преди две години. Това каза новоизбраният кмет на Варна Иван Портних в разговор с жители на района. В неделя Николай Костадинов, кандидат на ГЕРБ за кмет на „Владислав Варненчик“, ще се яви на балотаж.
 

В разговор с хората Иван Портних  припомни свършената работа по време на неговото управление на града – изградена бе нова сграда към ОДЗ 11 и нова ясла, обновен бе паркът, в квартала вече има нови детски и спортни площадки. Една от най-важните задачи бе и рехабилитацията на бул. „Трети март“, който бе изоставен от десетилетия. И в момента във Владиславово продължават мащабните улични ремонти.  

„Не сме забравили и хората от „Кайсиева градина“. Знам, че там оценяват новите автобуси, които доставихме за варненци“, каза Иван Портних. „Готов е проект за възраждане на квартала, който предвижда рехабилитация на уличната мрежа, облагородяване на междублоковите пространства, озеленяване, изграждане на нови паркоместа“, допълни той.

 

Иван Портних и Николай Костадинов споделиха, че усилията за развитие на зелената система ще продължат, както и работата по изграждане на детски и спортни площадки. Хората изразиха задоволството си от решения проблем с недостига на места в детските градини, както и от създаването на условия за игра, включително и за деца с увреждания – площадка със специални уреди вече функционира в квартала.

 „Като човек, който живее във Владиславово, знам колко много усилия положи Иван Портних, за да започне промяната тук, в нашия район.  Като част от неговия екип съм мотивиран да работим заедно, за да може промяната да стигне до всеки дом“, каза Николай Костадинов.

 

Подкрепата си за Костадинов в разговор с жители на района заяви и народният представител от ГЕРБ Павел Христов, както и новоизбрани общински съветници.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4172 |23.10.2015 Цветан Цветанов и Иван Тотев призоваха за висока активност на изборите в неделя . 0| 4708 |23.10.2015 Д-р Емил Караиванов: Асеновград има един път – напред! . 0| 3564 |23.10.2015 Цветан Цветанов: Иван Тотев осигури възможност за развитието на бизнеса в Пловдив . 0| 5147 |23.10.2015 Николай Георгиев: В Кресна търсим подкрепа за политика в полза на хората и общината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads