Реклама / Ads
0| 4957 |21.10.2015 НОВИНИ

Таня Христова: Продължаваме във вярната посока. Габрово го заслужава!

.
„Четири години вървяхме заедно, водени от ясни цели, убедени в смисъла и вярната посока. Постигнахме успехи и видими резултати. Сега очакванията са още по-големи. Днес вече можем да мечтаем не само за града ни, а и за квартала ни. Следващите години ще са изпълнени с предизвикателства, но и с много нови възможности“. Това каза пред габровци кандидатът за втори мандат за кмет на Габрово Таня Христова.
 

Тя представи проектите и приоритетите, по които ще работи с екипа си - създаване на благоприятни условия за заетост, високо качество на образованието, което да гарантира квалифицирани кадри, съвместни усилия на политици, представители на бизнеса и граждани за повече работни места, по-висока заетост, по-голяма сигурност и удовлетвореност. По думите на Таня Христова ще продължи обновяването на градската среда, включително междублоковите пространства, ще се инвестира в сигурността и подобряване на водоснабдяването в селата, ще бъде създадена и общинска полиция. По проект ще бъде модернизиран транспорта чрез закупуване на нови автобуси и електробуси, изграждане на електронни табла на спирките и въвеждане на градски транспорт в квартали, които никога не са били обслужвани. Цялостно ще бъдат обновени сградите и дворните пространства на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и ОУ „Цанко Дюстабанов“, ще бъде създаден център за детско творчество в сградата на Радион Умниковото училище. Предстои и модернизация на Дом на културата „Емануил Манолов“ и Дома на хумора и сатирата, изграждане на пешеходен мост над р. Янтра, свързващ крайречните улици „Дунав“ и „Аврам Гачев“, нови детски и спортни площадки в кварталите, кръгови кръстовища – в района на Шиваров мост, в зоната на Централна гара, както и благоустрояване на зоните на Колелото и Шиваров мост с прилежащите квартални пространства, и на парк „Баждар“. В града ще бъде изградена и нова пътна връзка - Източна градска улица, включваща и тунела под кв. „Камъка“.

 

Според Таня Христова изграждането на тунела под Шипка ще отвори общината Габрово за нови инвестиции.

 

„Предстои ни много, но аз и екипът ми сме готови за предизвикателствата. Вярваме, че отговорността за управлението на Габрово може да носи само този, който има подкрепата на Габровци и който застава с лицето си пред Вас. Продължаваме във вярната посока. Габрово го заслужава!“, каза още Таня Христова.                                                                             

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3383 |21.10.2015 Иван Иванов: Продължаваме да инвестираме в здравеопазването . 0| 4016 |20.10.2015 Таня Христова: Благодарна съм за всяка добра кауза, която заедно реализирахме . 0| 4741 |19.10.2015 Kандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Изгрев“ инж. Цветомир Жеков: Продължаваме да работим за по-зелена София . 0| 6327 |16.10.2015 Кандидат-кметът от ГЕРБ на район”Изгрев” Жеков: Продължаваме ремонтирането и внедряването на мерки за енергийна ефективност в училищата и детските градини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads