Реклама / Ads
4| 6050 |25.11.2014 МИСТЕРИИ

В 331 джамии проповядват радикалния ислям

.
Недим Генджев
331 джамии в страната са без имами. Там отиват фундаменталисти и проповядват в тези джамии. Всеки може да проповядва в петъчната молитва. Щатните имами са хората, които знаят какво да говорят. Цацаров трябва да отстрани Мустафа Али като проводник на радикалния ислям в България. Тома заяви в "Лице в лице" бившият главен мюфтия Недим Генджев.
 
Започваме с пазарджишкото дело, бяха осъдени 13 човека. То  бе предвестник на това, което става в България. Има приказка, че "рибата се вмирисва от главата." Откакто мен ме отстраниха от главното мюфтийство, бяха назначени хора на Главния мюфтия в Пазарджик. И дори мюфтията на Пазарджик продължава да назначава хора. Ето и случая със Света Петка, те си искат своя иман с висше образование. А те им натрапват свой полуграмотен имам, който служи на други интереси. Аз съм сезирал Главния прокурор за това, обясни Генджев.

Сегашният главен мюфтия бе назначен незаконно от заместник председателя на Софийския апелативен съд и аз помолих, ако не е прав да бъде наказан. Не съм го проклел.Моят учител казваше да правя само добри, а не лоши неща. Наказанието го дава Всевишния. Аз се моля, да наказва виновния, каза Генджев по адрес на Мустафа Али.

Никой не знае в тези джамии какво става. Защо са в тези в циганските махали ? Този народ е най-беден. Познавам и Шекер махала и тази в Пазарджик, във Варна. Използват беднотията, посочи той.  Идете на цар Симеон да видите какви хора има. Има 14 000 бежанци, да не мислите че са сирийци. Те не са със сирйски образи, каза още бившият главен мюфтия.

Главният виновник за цялата работа е Главният прокурор. Колко жалби сме пуснали до Цацаров, той не реагира. Него го командва "Кой, кой кой - Оня." Цацаров бил готов да подаде оставка. Подай! За да не дойда с 300 души екзорсисти, ходжи, да се моля за неговата оставка. Аферим на ДАНС, че реагира така. А Цацаров пасува. Цацаров е виновен за радикалния ислям. Пуснал съм жалба да анулира незаконното назначение на сегашния главен мюфтия. Има една партия, ДПС, която стои зад главния мюфтия. Тази партия е Делян, Павел и Сава, разгорещи се Генджев.

Главното мюфтийство на Мустафа Али има 4 млн. задължения. Сложена е възбрана на най-важните имоти на вероизповеданието, защото тези пари са отишли някъде. Тези имоти нашите деди са ги подарявали на веризповеданието ни. Всички от хората на главния мюфтия имат имоти в Турция, а не в България, посочи Генджев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7088 |24.11.2014 Ядрeна атака унищожила марсианците, ние сме следващите? . 7| 9096 |24.11.2014 Пак заговор: ЦРУ и Мосад създали ‘‘Ислямска държава‘‘ . 0| 5252 |24.11.2014 Откриха нов шпионски софтуер, контролиран от държава . 15| 6586 |22.11.2014 Руснаците се срещат с извънземни до 5 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads