Реклама / Ads
24| 15486 |17.07.2012 МИСТЕРИИ

Чернокож: Я сум македонец!

.
Македония се размина с чернокож кандидат за президент преди няколко години, но сега друга снимка на афромакедонец обикаля из социалните мрежи.
 

Дали става дума за истински факт, или за монтаж, няма как да знаем, но след всичките македонски претенции, фотосът изглежда като нещо съвсем нормално.

Спомняте ли впрочем Джими от Щип, който имаше мерак да се кандидатира за президент на БЮРМ? Впорследствие се отказа, но само временно и заяви, че първо ще прави партия, защото не можел да събере 10 000 подписа, пък не вървяло да се посрамва по думите му. Роденият в Нигерия Симон Гаджида Поликарп е на около 35 г. и живее в Македония, където е женен за Биляна, с която имат двама синове.

Явно македонците са традиционно свързани с чернокожите. Известният щипски и световен историк Александър Донски чрез редица сложни математически изчисления, както и с помощта на Американският държавен архив разкри преди време, че най-известната световна поп звезда Майкъл Джексън също имал частично македонски произход. Определени корени от неговото семейно дърво достигали до Македония! "Претърсвайки американските архиви и документи, аз попаднах на данни, според които един от прародителите на Майкъл Джексън, Михаил Джаконов, който се е родил и израснал в Битоля, през 1882 г. пристигнал на територията на днешните САЩ, където постъпил в строителството и променил името си, за да се приспособи по-лесно към тамошната среда. След това се оженил за момиче с афроамерикански произход, от което имал четири деца, две от които починали. От останалите две произхожда бащата на Майкъл, който, както е известно, имал пет деца, сред които едното специално изтъквало бялата си кожа. Това е Майкъл Джексън, твърди Донски, показвайки копия от оригиналните документи, съхранявани в специалните сейфове на Американският държавен архив.

Ето защо настоящата снимка, на която чернокожият македонец гордо е заявил етническата си принадлежност, никак, ама никак не ни изненадва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 26299 |15.07.2012 Шокираща снимка: НЛО дебне туристи в Юндола . 7| 10638 |05.07.2012 Проф. Вучков: Власт и бизнесмени ходят по врачки . 28| 13229 |03.07.2012 До две години Бойко се жени за Цветелина . 29| 22347 |22.06.2012 Прокоба! На 22 юни и Наполеон, и Хитлер нападат Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads