Реклама / Ads
23| 10243 |11.05.2012 МИСТЕРИИ

Датата на избора на Оланд вещае бедност за французите

.
Френският народ избра бедността. Срещата на европейските лидери пък е определена за по-неподходяща дата за решаване на европейски въпроси, те ще са с ефект на сътресение и конфликтност.
 

Датата, на която беше избран новият френски президент не предвещава нищо добро за обикновения французин. Независимо, че Франсоа Оланд дойде на власт с обещания точно за по-добър живот и повече растеж в икономиката, това няма да се случи. Поне за средностатистическият французин. Разделението във Франция между бедни и богати в следващите години рязко ще нарасне, социалното напрежение също.

 

Разположението на небесните тела на датата 6 май категорично показва това. На първо място поради пълнолунието е налице пълно протовостояние между Слънцето и  Луната. Слънцето символизиращо елитът на една нация е добре поставено в най-богатия знак от Зодиака Телец в съвпад с Юпитер, който дава още по-богато и презвещава ред и законост. Това е много добре, дори отлично, ако не беше изключително негативната позиция на Луната.

 

Луната винаги е символ на народа, на масите, на обикновения човек, на семейството, на парите, на широката популярност. По време на изборите тя се намираше в една от най-слабите си позиции, в знака на Скорпион. На всичко отгоре и  в своя перигей, т.е в точката най-близко до земята. Това прави влиянието и още по-силно. Луната в Скорпион показва бедност, загуба на пари, крайни чувства, свързани с голяма омраза и силна любов. Точно това може да се стовари върху избрания президент – прекомерни надежди и очаквания, които ако не се сбъднат реакцията на французите ще бъде крайна.

 

Тъй като по време на самите избори точката на пълнолунието беше премината няма да се сбъднат и надеждите за икономически растеж. Луната още в последните часове на нощта през изборния ден влезе в третата си четвърт и оформи тенденция за спад. Той би могъл да не е толкова драматичен, ако беше в друг знак, но знакът на Скорпион е символ на смърт, трансформация и болка и това за съжаление ще се отрази негативно върху надеждите за растеж на икономиите.

Тази моментна позиция на Луната в следващите години ще засегне привилегиите на майките, раждаемостта в страната, развитието на земеделския сектор, зависимостта на все повече семейства от дългове и невъзможността да ги изплащат.

 

Същевременно абсолютно различната позиция а Слънцето, което разкрива съдбата на френския елит ще разкрие как той ще забогатее още повече и ще влезе в доста тежък конфликт с обикновените хора.

Така „нормалният” нов френски президент волно или неволно ще вкара Франция в ножицата на разделението и противопоставянето, защото каквото се вижда горе ще стане и долу.

 

Новият френски президент е роден на 12 август 1954г. под не много обикновения знак на Лъв. Затова не може да бъде нито обикновен, нито нормален. Лъвът е солов и надменен играч. Властта и разкоша са естественото му състояние. Другото е театър, за да изпъкне още по-силно.

Разбира се, Франсоа Оланд трябва да внимава много, защото точно към тази дата в края на септември и особено след октомври 2012г. се носят тежки влияния.

През есента  и зимата на следващата година той ще попадне под така наречения кръстосан огън на две планети – Уран и Плутон. Този едновременен аспект от 135 градуса към Слънцето в астрологията се нарича секира и е доста опасен. Бидейки в опозиция Оланд го избягваше досега и особено през лятото на 2011г. Дано това се случи и когато е на власт.

Най-тежкият период от мандата му ще бъде есента на 2013г. и почти цялата 2014г. Тогава той ще трябва да се справя с банкова криза в страната, а не да мисли за растеж и успешна социална политика. В този момент той ще се изправи и пред много сериозни противоречия и в самия европейски съюз и несъгласие с другите страни членки за провежданата обща политика.

 

Не трето място макар и противник на думи на богатите, новият френски президент ще бъде участник /независимо дали иска или не/ в договор на най-консервативните и ретроградни сили в света, които в следващите три години ще осъществят забележителен по-своята сила и активност съюз.

Този съюз ще има за цел да направи богатите още по-богати и влиятелни, а бедните още по-зависими  и съответно още по-бедни. Така конфликтът, който се очертава в небето още на президентските избори ще осъществи на практика и Франция ще взема активно участие в него.

Разбира се, подобни тенденциите за  още по-голямо разделение между бедни и богати и нарастващи конфликти ще има и пред Гърция, която също имаше недалновидността да проведе парламентарни избори на толкова неподходяща дата като 6 май 2012г.

 

На 28 и 29 юни 2012г. ще има среща на европейските лидери. Много е трудно да се намери по-неподходяща дата за решаване на европейските въпроси. На 24 юни се осъществява точният квадрат /отстояние от 90 градуса/ между две от най-непредвидимите и опасни планети в Слънчевата система - Уран и Плутон.

 

Това ще положи етап на големи сътресения в живота на планета от многостранно естество /икономически, социални и климатични/. В този смисъл решенията, които ще се вземат на 28-29 юни ще са под много тежки и злокобни влияния. Те могат да имат за Европейският съюз по-скоро ефект на сътресение и конфликтност, отколкото на разрешаване и спасяване на цялостната ситуация.     

 

Силва Дончева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 75563 |09.05.2012 Супер парадокси и снимки от Втората световна война . 144| 202221 |20.04.2012 КГБ призна: Сталин убил Георги Димитров . 116| 14496 |23.03.2012 Гавра! Руски разколник се обяви за патриарх в Пловдив . 37| 13062 |08.03.2012 За месец двама познати на Мирослава от Перник легнаха в гроба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads