Реклама / Ads
29| 12840 |08.02.2011 МИСТЕРИИ

Дисиденти ядяли бой заради Ванга

.
Мариана Везнева Източник: Frognews.bg
Пророчицата окрала църквата „Св. Петка Българска”
 

Архитект Мариана Везнева е единствената жена в света, която от 2003 г. разчита посланията на извънземните в житните кръгове и осъществява диалог със създателите им. Благодарение на своите „учители”, които й се явяват на сън, успява да разкодира всички послания от космоса и води задочно диалог с много по-развити от нас цивилизации. Тя е член-кореспондент на Международната академия по информатизация. Авторка е на редица книги в тази област. В тях разтълкува пиктограмите. Те са оставени от цивилизации, които ни предупреждават за катастрофални събития, вследствие на глобалното затопляне на Земята и за опасност от самоунищожение на човешкия род. На нейни въпроси, свързани с опазването на живота, зададени мисловно, отговорите се получават в следващите житни формации, предимно в Англия. Диалогът продължава и до днес.


Васил Василев

Баба Ванга е една от най-противоречивите личности. Тя, както умееше да познава много неща, така и не знаеше много тайни, които останалите хора като мен научаваха”, разкри пред „Торнадо” Мариана Везнева, която разчита пиктограми от извънземни цивилизации. През 1986 г., на 2-ри януари, аз бях предупредена от моите учители, че ще има авария в Чернобил. Видях, че на север от Черно море има нещо като вулкан. Първо ми се яви картина с бял пламък, а после се появи черен облак и тъмнина. Тази лента минаваше пред очите ми все по-често. Получавах и предупреждения, че в края на април трябва да се евакуираме и да не ядем храна от тази реколта, а от предишната. Разказах всичко това на приятелки, които ме посъветваха да отида при Ванга. Така и направих. Взех часа за посещението на една моя близка през февруари. Исках да я питам какво да правим, защото знаех, че тя имаше голямо влияние в България. Беше близка с БКП и можеше да предупреди всички чрез властта. Тя не ми обърна внимание с думите „нямаш нужда от мен”. Стана каквото стана, гръмна АЕЦ-а, имаше последствия за България, родиха се деца с аномалии и т.н. За мен остана само огорчението, че не ми повярваха. Баба Ванга беше популярна и обичана от властта, защото правеше големи услуги.

Двете със сестра си Любка вадеха големи пари. Не знам дали част от тях са отивали при партийните велможи, това вероятно няма и да се разбере. Баба Ванга беше много полезна за милицията. При нея всяка сутрин ходеше милиционер, за да каже кой от тогавашните дисиденти се готви да избяга от България и да се спаси от режима. Заради нея десетки момчета бяха бити, но така и не беше доказано дали наистина са имали намерение да напускат страната или е била някаква грешка. Във всеки случай милицията й се доверяваше. Във всеки случай тя беше доста прехвалена и около нея партията изгради един ореол и я канонизира. Но всъщност тя не беше толкова свята за каквато я представят и днес някои хора. Д-р Лозанов, който се занимаваше с езотерика, беше събрал лекари и учени, за да им покаже силите на Баба Ванга. Тя започна да говори мръсотии – кой с кого спал, кой с коя е изневерил и т.н., което не й отиваше.

Тя беше от хората, които се интересуваха само от пари и използваха всеки. Отидох с добри намерения, за да я поканя на конгрес на психотроните през 1990 г., а тя вместо да ми отговори с да или не, ми каза – „ти си се видяла с учителите, какво ти казаха за полтъргайстите?” Искаше да извлече от всекиго полза. Ванга имаше една много тежка карма. Малко хора знаят за случая с църквата „Св. Петка Българска”, която беше построена до дома на пророчицата. В началото на 90-те години един евреин харесва мястото, където живеят Ванга и комшийките в Рупите й заради лечебната вода иска да прави балнолечебен център. Разговаря с тогавашния кмет, който му казал, че ще направят сделката, но докато Ванга е жива това било невъзможно. Тогава се събират всички комшии и карат Ванга да си измисли, че й сее явила св. Петка и й е казала да не пипа земята около къщите им.

За въпросния храм, който не е построен само с пари на пророчицата, също има една съмнителна история.Правят се дарения от три камиона с килими, покривки, свещници. В един момент настоятелството разбира, че само един от тях е докарал нещата. В последствие установяват, че останалите два камиона са пред къщата на Ванга. Сестра й Любка започва да се оправдава пред хората, че Баба Ванга е наредила така, а думата й била закон. Най-просто казано – откраднаха от храма и от дарителите. Последствия, както се досещате, нямаше, защото всички бяха обсебени от Баба Ванга и изпитваха страхопочитание. Не мога да си обясня единствено за какво са били тези килими и свещници на една възрастна жена. Тези хора, които имат свръх сетивни качества, стават център на внимание. Те познават наистина това онова. На първо място те за себе си са печалбари и медиуми, а трябва да е обратното. Първо ти си човек и имаш нравственост, а оттам нататък всичко друго.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9353 |03.02.2011 Годината на Заека-късметлийска, уютна, с наслади . 3| 22012 |27.01.2011 Скални пирамиди в Босна шашкат учените . 9| 20749 |12.01.2011 Магии с гъби, храмов секс и фалос пазят тайни на 5000 години . 9| 16108 |06.01.2011 КРЪВ ЩЕ ИЗВАДИ нова партия на хоризонта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads