Реклама / Ads
4| 17071 |04.05.2011 МИСТЕРИИ

Гадателката Михаела Маринова: Развалих магия на Иван Костов

.
Била му поръчана от политически врагове, смята туркинята, която тълкува бъдещето по Корана
 
Михаела Маринова е от Плевен и според Стамен Стаменов от Международната асоциация „Феномени” тя е ”скритото му оръжие”. „Не съм я направил популярна, макар тя да е голяма сила – истински феномен. Работи в четири направления: ясновидство, диагностика, лечение и окултизъм. Изследвана е през 2000 г. в Москва, където се доказа, че има развито трето око. Академик Галперин я е изследвал – той оглавява лаборатории в Москва и Петербург за хора с развити парапсихични възможности.

В разговора се включва самата Михаела: „Стамен самият не знае защо го върнах от Казахстан, където беше поканен за участие в Международен форум за духовна култура. Мислеше да стои доста време там и да си губи времето. Скоро ще разбере защо с мисълта си го върнах обратно!” Питам Михаела коя е, каква е – защо едва сега чуваме за нея. „Много хора ме знаят – и тук, и навън. Контактите ми са главно в Турция – оттам ще бъдат и спонсорите на нещо ново, което създаваме със Стамен. Един център по нова култура, в който лечителството ще бъде издигнато на най-висше езотерично ниво. Аз съм мюсюлманка – познавам Корана като буквар Мога да го чета и да го тълкувам, да пророкувам чрез него. Болестите у човека ги виждам като на скенер. Мога веднага да определя диагнозата и какво трябва да е лечението. Резултатите ми са такива, че в Русия ме искаха на работа в един център по психотроника на заплата от 10 000 долара. Знам какво ще ме попитате – защо не приех! Това обикновените хора не могат да го разберат. От мен се искаше нещо, което струва много повече.

Ако не спазваш правилата в езотеричното познание, то ти отмъщава – отнема ти се дарбата. Така стана с Кочовска и с други големи феномени, които се изгубиха по пътя, който им беше предопределен. Що се отнася до рекламата, аз не съм я търсила. Веднъж само исках да оповестя няколко мои случая, които можеха да помогнат на много хора, но така и не стана.
От в. „Труд” ми поискаха 3000 лева Няма да го коментирам. Питам Михаела на кого симпатизира от държавниците ни и какво ще е политическото бъдеще на България. „Докато не стане президент жена, нещата няма да се оправят. Коя е жената, ли?! Говори се за две в момента, но аз мисля, че трябва да е трета. Ако пък трябва да се избира между двете познати – то нека това да е Кристалина Георгиева. Знам, че по закон не може да е тя, но е за предпочитане пред Кунева.

Бойко Борисов е симпатичен, но се изчерпва. Беден е човешкият му ресурс. Не може да взима решителни действия с хората, които сега са около него.” Питаме Михаела какво мисли за Доган като туркиня. „Че той не е турчин, той е циганин!” – с видимо раздразнение отговаря тя и пояснява: „Нашите хора са добри и трудолюбиви. Такива като Доган смразиха българи с турци, някога хората в смесените райони мирно си живееха!” Провокирам Михаела с въпроса: Разбрах, че се познаваш с братята Юзеирови от Славяново - що за хора са те? „Добри момчета са. Искат да направят партия, ама по закон нямат право. Малко детска работа е тяхната. А за паметника им медиите вдигнаха много шум. Какво като има такъв паметник?! Знаете ли, ако хората имаха хабер какво е около нас и какво ни чака, нямаше да се вторачват в подобни глупости. Заплахата е над цялото човечество.

Затова, като си правим мръсно един на друг, не знаем какво си трупаме. Човешките закони не винаги са справедливи, но Божиите са безпогрешни”. Питам наказват ли се хората, които се занимават с магии. „О, не знаят какво им се пише!..” А ти самата, питам Михаела, като умееш да правиш магии, понякога не се ли изкушаваш да си го върнеш на някого? „И в момента преживявам удар под кръста. В кожата си не мога да се побера от яд, защото мразя предателството. Ама стискам зъби. Защото само да реша, с поглед мога да ги изпепеля тия, дето ме ядосват. Това нещо се учи, не е само наследствено. Правят се заклинания.” Питам колко струва едно разваляне на магия. „Зависи. Ако е силна магията, голяма сила трябва да я извади. Ако работя една нощ – 200-300 лева взимам, ама ако е повече време, отиват хилядарки. Не се свеня да взимам пари. Това ми е работата, това е моята компетентност и моят труд.” Питам оправяла ли е магия на някого от политиците ни. Без замисляне отговаря: „На Иван Костов - имаше заболяване на кръвта Казах на един от секретарите му – мой познат, веднага да каже на жена му Елена какво трябва да се направи.” Любопитствам от кого е била направена магията. „От политически опоненти – отговаря гадателката и допълва - и имената им знам, понеже те излизат, като почнеш да я разваляш, но няма да кажа тия неща публично.” Вижда ли Михаела магията в човека и как изглежда? „Виждам я. Ако има чувствителна апаратура да го заснеме, магията се различава като човешка сянка – вътре в човека.

Така изглежда омагьосването. И си го храниш и поиш Дявола в теб. Понякога, с години. Не се ли развали една магия, можеш да си откараш с нея и до гроб. Много хора са омагьосани. Правят им магии от злоба, от завист, за влияние над даден човек, за откъсване от близки, за лош късмет.. Понякога поръчките са от роднини, близки хора. Гнусна работа, ама това е истината. Взимат пръст от гробове, слагат ти магията в храната и готово. Много силна магия е тази, трудно се разваля. Голяма сила се иска да я изтръгнеш от човека. Много приятели ми дават съвет да не казвам, че съм магьосница. Ама това е дарба, умение, вещина, която малко хора притежават. Да овладяваш силата и тя да ти се подчинява - това е за гордост, малцина в България го умеят!”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 14741 |26.04.2011 30 = смърт! . 177| 11169 |23.04.2011 Битката за християнството е връщането към Бог . 227| 39669 |17.04.2011 Това е новата Ванга! . 15| 12906 |17.04.2011 Людмила Ким: Прощавайте, обидените хора се разболяват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads