Реклама / Ads
5| 7835 |06.10.2017 МИСТЕРИИ

Извинения от Антон Тодоров? Нищо подобно, нова атака срещу президента Радев

.
Наивно е да се смята, че една личност като Антон Тодоров ще се извини искрено и ще си посипе главата с пепел заради заплахите, отправени към журналист. Който твърди нещо подобно, просто не е чел ”извинението” или пише по поръчка.
 
В своята страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ не само не се извинява, а отправя нови обвинения срещу президента Румен Радев. Ето какво казва той: "Как е възможно да се прави заключение, че съм заплашвал Виктор Николаев? Та логиката на неговия въпрос визираше „Шайката на Румен Радев“, който назначава служебното правителство. От неговите думи лесно можеше да се направи извода, че тя е желаещата да усвои 1,5 млрд. лева. Мойте думи бяха израз на загриженост, че с тези силни думи той би могъл да си навлече гнева на хора, които имат изключителни лостове за влияние. Имаше един друг президент, заради когото преди петнадесет години си отиде журналист от bTV!"

Какво излиза? Тодоров не бил разбран правилно. Той не е заплашвал Николаев, който явно го изкара от кожата му само със споменаването на "шайка", както се казва книгата на "разследващия" за Бойко, Цецо и останалите". Не, той е искал да го предпази от удар откъм президентството!

То бива наглост, ама това направо надминава всички примери от световната и българската история и практика. Целокупно зрителите разбраха защо Антон Тодоров избухна само при намек за неговата предишна дейност и убеждения, променени на 180 градуса след неизвестно за масовата публика общуване с хората от "шайката".

Сега вече въпросът не е защо постъпва така Тодоров и защо бълва срещу една институция и обижда наред, това си го изяснихме и обяснихме с повишената му чувствителност към предишните му "разкрития" в "Шайка". Въпросът е кой насърчава иначе незначителния депутат да ръси нелепости, цинизми и да атакува президента Радев? Мълчанието на Борисов е многозначително, реакцията на ГЕРБ-крайно недостатъчна.

Антон Тодоров е силно доказателство за правотата на референдума, иницииран от Слави Трифонов. Ако имахме мажоритарен вот, щеше ли този човек да проникне в парламента? А сега, само една дума на Борисов е достатъчна и той хоп-вече е народен представител. И както виждаме, справя се нелошо с поставените му задачи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7478 |26.09.2017 Люба Кулезич призна: Бях недалновидна, не различих клозетния герой в Антон Тодоров . 14| 16738 |25.09.2017 Люба Кулезич за зрелищната метаморфоза на Антон Тодоров и равенството между ГЕРБ и Пеевски . 1| 10874 |20.03.2017 Антон Георгиев: Трябва да има сигурност и отговорна държавна политика, за да се развива Плевенска област

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads