Реклама / Ads
1| 8240 |18.08.2014 МИСТЕРИИ

Каква е кармата ни според рождената дата

.
Почитателите на астрологията със сигурност ще се съгласят, че датата на раждането при всеки човек е жизнено определяща за негова съдба. Все пак в момента, в който идваме на този свят, планетите са подредени по точно определен уникален начин. Секунда по-късно и нещата става съвсем по-различни. Затова вижте каква е кармата ни според рождената дата.

21 март – 19 април Отличавате се с толкова много енергия. Просто трябва да я покажете на останалите. Затова започнете да се събуждате рано, при това в добро настроение. Радвайте се на живота и се научете да споделяте чувствата и намеренията си с другите. Усмихнете се на щастието, не се страхувайте от него, не си търсете несъществуващи проблеми, не хиперболизирайте съществуващите. Така всичко ще ви се подреди идеално.

20 април – 20 май Имате нужда от пространство, за да пораснете – точно като едно цвете. Във вашия случай обаче трябва сами да си го осигурите. Като начало спрете да се влияете от мнението на околните. Склонните сте да живеете според техните очаквания, а не според вашите желания. Ето го и кармичния ви урок – да се научите да следвате себе си.

21 май – 20 юни Непрекъснато сте под стреса на вечната борба между разума и сърцето. Разберете, че не всичко трябва да бъде обяснено и се научете как да помирявате тези две страни. Използвайте ума в работата си, а сърцето – в личния живот. Намерете баланса и разберете кое кога трябва да слушате.

21 юни – 21 юли Вие сте сред най-големите галеници на съдбата, само дето не го разбирате. Всичко, което искате, ще ви се случи рано или късно. И бъдете спокойни, ще имате достатъчно време да се наслаждавате на сбъднатите си желания. Спрете обаче да мислите толкова много за тях, да планирате и да се притеснявате. Просто живейте днес.

22 юли – 21 август Доста активна личност сте, но поемате прекалено много ангажименти. Не е нужно да помагаш на всеки, няма как да сте на няколко места едновременно – осъзнайте го. Нещата могат да се случат и без вас. Приемете светът какъвто е и спрете да се опитвате да го променяш.

22 август – 21 септември Каквото и да търсите, знайте, че то ще дойде при вас. Все пак съдбата ви е да приберете ползите от свършената работа. Само трябва да направите две неща – да се научите на търпение и да разпределяте енергията си по-правилно. Не проявявайте агресия, недейте да държите всичко да се случва, както го виждате. Почивайте си и не се карайте с хората.

22 септември – 22 октомври Още сега изхвърлете всичко, което не ви е влизало в употреба от повече от година. Веднага ще усетите пречистването. Много трудно ще се убедите в това, но то е истина. Вие сте страхотна личност, но не сваляте розовите очила, а е време да го направите. Живеете в свят, в който всичко е добро и красиво, но това ви създава измамни очаквания към хората. Започнете да гледате по-реалистично на света.

23 октомври – 22 ноември Ох, трудна личност сте. Отличавате се със своята властна натура, обичате самостоятелността, но пък затова често сте много успешни. Проблемът е, че все не се чувствате удовлерворени от това, което имате. Все нещо липсва. Трябва да придобиете чувство за мярка и да реагирате адекватно на момента. Или бързате прекалено, или стоите безучастно, когато всъщност трябва да действате. Вашият кармичен урок е да не оставяте момента да ви се изплъзне и да бъдете по-толерантно към хората и техните нужди.

23 ноември – 21 декември Вие сте родени с много силен съюзник – вашата интуиция. Знаете отговора на всичко, знаете как трябва да се случват нещата, единственото, което остана е да си научите кармичния урок. А той е да слушате вътрешния си глас. Това ще ви донесе много щастие, хармония и успехи. Съветът е да стоите по-дълго будни през нощта. Тогава този глас най-силно се чува.

22 декември – 19 януари Не ви се вярва, но не всичко си има точно място. Редът е абстрактно понятие! И вашият кармичен урок е да го осъзнаете. Зарязвайте от време на време правилата и нормите. Те ви затормозяват много повече, отколкото допускате. Разберете, че вие сте този, който определя ритъма на живота си, а не общоприетите порядки и правила.

20 януари – 18 февруари Вие имате завиден ум. Изобретатели, новатори, уменията ви могат да променят света! Вашият кармичен урок е да разберете, че постоянно трябва да се самоусъвършенствате и да ставате по-добри хора. Прочистете съзнанието си от миналото, от обидите, от насъбралия се гняв. Каквото било, било. Гледайте напред и ще преуспеете.

19 февруари – 20 март Жилава личност сте, макар че ви веят ветрове отвсякъде. Всеки ви търси за нещо, а вие не отказвате помощ. Съобразявате се с желанията на всички други, но не и с вашоте. Да не мислите, че някой ще ви даде орден за милосърдие?! Вашият кармичен урок е да се научите на постоянство и да се съсредоточавате върху нещата, които започвате.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6972 |07.12.2013 Охлюви показват каква ще е зимата . 6| 7706 |16.11.2013 Краят на света след 3 м. според скандинавската митология . 29| 13257 |23.08.2013 Сензация! Според Распутин днес е краят на света . 57| 26573 |31.08.2010 Според Ванга и Кларк: Ядрена война през ноември и евтин ток

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads