Реклама / Ads
1| 6279 |22.03.2014 МИСТЕРИИ

Марс ни оставя без сили

.
Марс ни оставя без сили в продължение на 80 дни. Пролетната умора тази година подрани заради ретроградната фаза на планетата, съобщиха астролози.
 

 

Този период започна на 1 март и ще продължи до 20 май. Той носи чувство за умора, изблици на гняв и необоснована агресия.

 

„Марс се свързва с енергийния импулс и жизнеността на човека“, коментира пред „Стандарт“ астрологът Мила Славова. Тя обясни, че сега планетата сякаш върви наобратно и това може да предизвика определени промени в човешкия организъм. „Не препоръчвам стартиране на нови инвестиции, хирургични интервенции, освен ако не са спешни“, каза пък астрологът Маргарита Паскалева.

Представители на алтернативната медицина обясниха подранилата пролетна умора с липсата на зима. Така пренастройването на организма към новите условия е станало по-рано от обичайното. „Влизаме в пролетния сезон с една доста пренапрегната и изтощена имунна система. От една страна, имаше повече светлина през зимата, което тушира донякъде синдрома на умората. Но от друга - той масово подрани заради тези аномалии в климата. Всъщност меката зима беше една по-рано настъпила пролет“, коментира проф. Връбка Орбецова, председател на Сдружението по алтернативна медицина.

Според родния учен, лечението с антибиотици е другият фактор за намаления виталитет на хората. В отминалия сезон действаха изключително агресивни вируси, които често бяха туширани със силни медикаменти.

 

„Заради липсата на студ целият вирусен свят се развихри. Болестите обикновено протичаха с усложнения. В повечето случаи заболелите от грипа приемаха антибиотици, което точно сега дава своето отражение“, каза проф. Орбецова. Общата отпадналост била съпроводена и от „тиха анемия“, която се изразява в ниски стойности на хемоглобин. Всичко това води до намаляване на работоспособността, психо-емоционалния статус и увеличаване на депресивните състояния.

„Най-правилното поведение е да засилим организма си със зеленчуци, съдържащи хлорофил. И много течности, но не кафета и енергийни напитки, а чай и домашна лимонада с мед“, посъветва проф. Връбка Орбецова. Сега е моментът за ударни дози чай от шипки, добави тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 16105 |12.10.2013 Ванга била измъчвана от зли сили . 24| 14711 |07.04.2013 В Царичина търсили двуполов прачовек, висок 2,5 м . 18| 15549 |24.02.2011 Дупки в земята гълтат неизличими болести и зли сили

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads