Реклама / Ads

2| 7235 |02.09.2015 МИСТЕРИИ

Милошевич поръчал убийството на Илия Павлов?

.
Илия Павлов
В Долни Богров много хора и до днес са убедени, че Илия Павлов е жив. Колко му е на „Мултигруп” да намери един труп и да го подмени с Илийчо. Може би само тези, които са били най-близо до него и най-добре го познават, знаят, че босът на корпорацията е станал жертва на характера, наследен от дядо си Найдо. Според източници от службите Илия Павлов е дължал на фамилия Милошевич 250 млн. долара, дадени му, за да ги „завърти” и „превърти”, предимно чрез „Балканска банка”, основана от корпорацията в Скопие.
Парите на семейния клан Милошевич така се „завъртат” и „превъртат”, че изчезват. Според въпросните източници на милионите на структурите на височайшето семейство изчезват също в посока САЩ, към сметките на Дарина. Тяхната хипотеза е, че Илия Павлов е имал намерение да занемари бизнеса си в България и да се установи завинаги в САЩ, където са жена му и децата му. Именно затова е правил необяснимите огромни трансфери на свежи пари, пише stara-bulgaria.eu.

Последните три години преди убийството му бизнесът на Илия Павлов запада тотално. Поради липсата на свободен и оборотен капитал започва да не плаща заплати, а много от фирмите му изпитват непреодолими финансови затруднения и започват да гърмят една след друга. Въпреки неистовия натиск и заплахите на пратениците от името на фамилия Милошевич и техните структури, въпреки мистериозните убийства на някои ключови за „Мулти” фигури, Илия Павлов най-безцеремонно и арогантно дори отказва да върне 250-те милиона с неустойките на височайшето семейство.

Руснаците наблюдават развитието на нещата, виждат разпада на могъщата някога корпорация, убеждават се, че Илия Павлов им е безполезен и вдигат чадъра. И тогава, вече с развързани ръце, лично Слободан Милошевич, макар и вече зад решетките, издава заповедта за убийството на Илия Павлов. Печалният парадокс е, че последните години от живота на Илия Павлов са досущ като тези на жертвата му Луканов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 17| 5563 |03.03.2015 Версия: Украинските спецслужби са поръчали Немцов . 45| 11241 |01.03.2015 Жената на Луканов: Добрев отнесе тайната за убийството . 0| 5777 |29.06.2014 Задържаната за убийството на Алекс промени показанията си . 0| 6157 |21.03.2014 Нова информация за самоубийството на Кърт Кобейн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ