Реклама / Ads
1| 15237 |19.12.2015 МИСТЕРИИ

Молитвата „ОТЧЕ НАШ” и ендокринната система

.
Не знам дали сте изпитвали силата на молитвата „Отче наш”. Аз лично много пъти съм се изумявала от бързото и мощно действие на тези простички думи за обръщане към Бог.
 
Преди време четох за изследвания на аурата, които показват силно повишаване на интензитета на енергийното поле след произнасяне на тази точно молитва. Енергийното поле повишава своята вибрация и се усилва пропорционално на честотата на повторение на вълшебните думи. Колкото повече, толкова повече, както се казва.

 

Много любопитна, обаче, е връзката, открита и между Господнята молитва, както ще чуете да наричат още молитвата „Отче наш”, и жлезите с вътрешна секреция. Тези седем жлези образуват ендокринната или хормоналната система в човешките тела. От гледна точка на енергийната медицина, те се асоциират със седемте главни чакри, разположени на същите места, само че във финото съответствие на физическото тяло. Именно жлезите с вътрешна секреция най-напред приемат енергията от съответната чакра, преобразуват я в по-физиологичен тип сигнали и под формата на малки количества хормони я разпръскват в тялото. Те, разбира се, имат и много други функции, свързани, както с физиологията, така и с психическите и ментални процеси в човека.

 

„Аурата е ветропоказател на душата”, казва Едгар Кейси, известен като медиум и феномен. Неговите „тълкувания” по отношение на хора, потърсили помощта му през годините, вълнуват и досега и могат да бъдат използвани в някои общи случаи, подобни на описаните в книгите му.

 

„Цветовете, излизащи от един човек, разкриват вибрационният му статус, те са симптоматични за действащите влияния в ендокринните центрове”- пише Кейси.


Всеки ендокринен център или жлеза съответства на аспект от молитвата „Отче наш”. Като се разтълкуват правилно значенията на пасажите, можем да предизвикаме верния отклик в центровете, което ще ни доведе до по-ясно разбиране на връзката ни с Бога, смята Дан Кембъл, един от изследователите на феномена Едгар Кейси.

 

Най-добре е да използваме молитвата като медитация. Когато сме спокойни и отпуснати, се освобождаваме от всичко, което пречи на енергията да протича през тялото ни плавно и хармонично.

 

Ето как се свързва молитвата с жлезите с вътрешна секреция:

 

Отче наш (хипофиза), който си на Небето,
Да се свети Името Твое (епифиза),
Да дойде Царството Твое, да бъде Волята Твоя,
както на небето (щитовидна жлеза)
така и на земята.
Хляба наш насъщний дай ни го и днес (полови жлези)
И прости ни дълговете наши (надбъбречни жлези),
както и ние прощаваме на нашите длъжници.
И не веди нас в изкушение (панкреас)
Но избави нас от Лукавия (тимус)
Защото е твое Царството (щитовидна жлеза)
И Силата (надбъбречни жлези)
И Славата (хипофиза)
Амин!


Марияна Атанасова (poznanieto.net)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6777 |18.12.2015 Обрат в науката: Нов тип хора в пещера "Червените елени" . 0| 5761 |17.12.2015 Търг за парче от сватбената торта на Даяна и Чарлз . 13| 10582 |16.12.2015 Мистерия! Путин е вечно млад и безсмъртен от 1920 г. насам . 3| 7837 |16.12.2015 Как виждат гадатели и екстрасенси света през 2016-а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads