Реклама / Ads
1| 5245 |02.06.2017 МИСТЕРИИ

В МВР си играят на развален телефон

.
Подвежда ли някой шефа на МВР Валентин Радев за скандалните камери на патрулките или във вътрешното ведомство си играят на развален телефон. Този въпрос стана особено актуален след като по темата за записващите устройства се чуха напълно разнопосочни мнения и то не от кой и да е, а от най-отговорните мъже в институцията.
 

 Възмутен, Радев изригна преди ден, че ще търси кой чиновник е  отговорен за закупуването на патрулки , които са неподходящи за монтиране на записващи камери. Оказва се, че образът бил неясен и така джигитите остават ненаказани.

 

Ден по-късно се оказва, че компютрите били компоти. „Новите автомобили на МВР  не са оборудвани с камери за заснемане на нарушенията на пътя. Никога не е говорено, че в новите автомобили на МВР  ще има камери. В тези автомобили има система за видеозаснемане  на пътния полицай, обясни  комисар Бойко Рановски - началник на „Пътна полиция”.

 

От медийните изяви на двамата отговорни мъже излиза, че те са на противоположна позиция. Което пък означава, нещата са объркани не само за обществото, но и  за самите служители. В крайна сметка е хубаво първо в МВР  да си изяснят с въпросните коли и камери кого всъщност ще записват-нас, или тях си. Добре е да се знае опитва ли се в суматохата някой чантаджия   да замете следите след гафа, или пък се правят несръчни  опити да се заблуди вътрешния министър, та той да се изказва неподготвен. В крайна сметка е любопитно  кой ни баламосва.

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5386 |05.12.2016 Кольо Колев: Управляващите играят ганкиното хоро . 7| 4753 |19.05.2016 Струпаха развалени яйца и домати пред парламента заради ИК . 0| 4685 |21.04.2016 Унищожават развален салам за 20 бона в Агенцията за бежанците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads