Реклама / Ads
0| 7025 |01.01.2016 МИСТЕРИИ

Първата дузина дни на 2016 определят живота ни през 12-те месеца

.
Първите 12 дни на годината са най-важни – те показват какви ще бъде следващите 12 месеца. Това се твърди в много световни духовни учения. На всеки ден отговаря по един месец. 1 януари е за януари, 2-ри за февруари, 3-ти за март и нататък. Ако в тези първи дни на годината обичаме, отворени сме към света и щедри, ако внимаваме с мислите си и отдаваме значение на всеки един ден, ще направим годината пълна с любов, хармония и успехи.
 
А за всеки ден си има ритуал, с който да поканим благоденствието в живота си, пише zajenata.bg.

Ето ги!

1 януари – дишайте

Ако се фокусирате върху дъха си, може да вдишате вдъхновението, което желаете. Вдишайте любовта, креативността, здравето, богатството и радостта. Позволете на Вселената да ви даде енергията, с която да посрещнете всичко най-добро. В този ден обърнете внимание на спокойното, дълбоко дишане.

2 януари – любов

Вторият ден от новата година е този, в който трябва да дарявате повече любов на самите себе си. Научете се да бъдете състрадателни там, където досега сте се съпротивлявали. Запитайте се как може да бъдете по-любящи и подарете тази любов на другите, за да се върне при вас.

3 януари – подновяване

В този ден използвайте природата, за да обновите тялото си. Прекарайте малко време като просто погледате небето, разходете се в парка, на плажа, в гората. Послушайте песента на птичките, прегърнете дърво или подръжте в ръката си най-обикновено камъче. Това ще ви напомни откъде произтича енергията ви. Погледайте изгрева или залеза, красиви са.

4 януари – мирис

От всичките ни пет сетива, мирисът е единственото, което отива директно в мозъка. Експериментирайте с различни аромати, за да разберете как се чувствате. Портокалът повишава енергията, лайката и лавандулата успокояват. Жасминът е страхотен афродизиак, а розата отваря сърцето.

5 януари – игра

Животът ни е прекалено сериозен и често губим спонтанността си и креативността. В този ден е важно да се отпуснете и да позволите на детето в себе си да излезе наяве. Карайте колело, пейте с глас, наредете лего, оцветете някоя книжка, гледайте анимация – забавлявайте се искрено.

6 януари – настояще

Животът просто ще премине покрай вас, ако сте прекалено заети да тичате по задачи и да правите планове. Забравете това и просто бъдете. Фокусирайте се само върху едно нещо, изключете телефона и компютъра, поемете си въздух и се вслушайте внимателно във вътрешния си глас.

7 януари – чистота

Не бихте отишли с мръсни дрехи на важно събитие, затова пречистете и енергийното си поле. Пръснете лимонова вода в дома си, изхвърлете счупените предмети, отървете се от старите емоции, които вече не са ви необходими, скъсайте старите пусма, които ви носят негативизъм, изтрийте и-мейлите и фейсбук съобщенията.

8 януари – почит

Като обичате и почитате тялото си, ще внесете повече здраве и добро състояние в живота си. Бъдете внимателно с какво храните тялото си в този ден. Започнете деня с малко разтягане. Идете на разходка, починете си, когато сте уморени.

9 януари – креативност

Да правиш нещо ново създава нови мозъчни клетки. В този ден си позволете да се захванете с нещо, което по принцип не бихте направили. Нещо out of the box.

10 януари – мъдрост

В десетия ден на новата година четете вдъхновяващи книги, поговорете с човек, когото почитате и смятате за ментор. Обърнете внимание на вътрешната си мъдрост и интуицията си.

11 януари – изобилие

В този ден си кажете това утвърждение 27 пъти: Огромни суми пари се вливат в живота ми бързо, изобилно и без усилие. Аз съм необходима и моите таланти, услуги и творения са винаги търсени.

12 януари – благодарност

Благословете всичко, което имате, дори и тялото си. Изпратете послание на благодарност към приятелите и семейството си. Вижте колко пъти може да кажете "благодаря" на Вселената за всичко, което имате в живота си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5512 |08.10.2015 Първата екскурзия с балон до Космоса е планирана през 2017 година . 0| 5722 |11.07.2015 Фронтовак от Първата световна обявен за починал на 137 г. . 0| 5666 |18.04.2015 БГ учени с първата в света космическа оранжерия . 1| 5704 |13.11.2014 Първата снимка, направена от робота "Фила"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads