Реклама / Ads
41| 13928 |10.10.2020 МИСТЕРИИ

Подигравки за (полу)дарение от изкуствена трева на ГЕРБ-Плевен

.
Източник: Facebook
Дарение от ГЕРБ -Плевен за детска градина предизвика бурни коментари, подигравки и недоумение. Партийните активиста са се похвалили, че са подарили от името на партията ”пътека от изкуствена трева”. Но от публикуваните снимките се вижда, че само 4 от 6-те стъпала пред детското заведение са покрити.
 

Дарението е направено в края на септември, но след дарителската изява на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, коята е оказала съдействие 6 стари килими да стигнат до театъра в Кърджали, придобива още по-комичен характер. Мнозина коментират пиар акцията в Плевен с подобаваща ирония.

 

Ето какво гласи съобщението в страницата на местната структура на ГЕРБ в Плевен:

"Пътека от изкуствена трева подари на ЦДГ „Надежда” в Плевен областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров
Пътека от изкуствена трева подари на ЦДГ „Надежда” в Плевен областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров от името на партията. На среща с директора на детското заведение Людмила Стефанова бяха още общинския ръководител на ГЕРБ- Плевен Генади Динков и членове на областното и общинското ръководство на партията.
В разговор с директор на детското заведение областният координатор на ГЕРБ декларира готовност да помогне за решаването и на други затруднения, с които трябва да се справя ръководството."

 

А ето част от коментарите под поста във Facebook

 

* "1.75 лв/м2 - голямо дарение за 50лв."

* "Тази година половината стъпала, догодина- другата половина! Видимите резултати!"

* "Това малко ми прилича на "Тази година полупроводници, догодина - цели проводници!""

* ""...готовност да помогне за решаването И на други затруднения" ? Т.е това, че е нямало пътека от изкуствена трева е било затруднение, най-належащият проблем на детското заведение? Това е някаква шега, нали? Жалка история.."

* "Щедростта тия дни струи от всякъде...За едни персийски килими втора употреба, за други зелена трева, че и при това изкуствена..."

* "Знам, че не обичате градивна критика, но да пробвам... За всичките стълби нямаше ли или си оставяте там още Работа, работа, работа да има ?"

* "Клети жалкари...тази госпожа е дала повече пари за орхидеята. Скоро и боклука ще започнат да си "даряват" гербаджиите и пак ще има клоуни, които да са им благодарни за "щедростта"

* "Естествената трева учителките или децата я изпушиха? Това за да свикват от малки с изкуствените политики ли е?"

* "Шегувате се, нали?!"

 

И още:

"Удариха в земята килимите. Пътеката от изкуствена трева за тези четири стъпала е неупотребявана досега!", коментира журналистът от "Свободна Европа" Полина Паунова.

 

"А на Плевен, след изборите, кой ще им оправи останалите 3 стъпала тея съвсем изтрещЕха", възмущава се и Аделина Банакиева.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8189 |05.10.2020 Безумие: Лепенки върху лика на покойници за неплатен гроб . 14| 11590 |02.10.2020 В кабинета на Иван Гешев грее целогодишно украса с мартеници /снимки/ . 8| 8861 |30.09.2020 Сензационно Серина Уилямс се отказа от мача с Пиронкова на Ролан Гарос . 94| 11103 |30.09.2020 Валери Симеонов: Тези на площадите са червени кхмери, Караянчева е обаятелна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads