Реклама / Ads
1| 5300 |09.11.2016 МИСТЕРИИ

Сърбите славят Тръмп и злорадстват за Хилари

.
Лъв срещу змия, така виждат в Парачин двубоя Тръмп - Клинтън... Източник: Блиц
Цяла Сърбия приветства бурно победата на Доналд Тръмп над Хилари Клинтън в президенската надпревара в САЩ. Стискахме палци на Тръмп, защото фамилията Клинтън донесе нещастие и смърт за сръбския народ. Това коментират по улиците на Белград и други градове в страната стотици граждани.
 
През цялото време на кампанията подкрепяхме Тръмп, въпреки измислените компромати и нападки срещу него. Никога няма да забравим и да простим това, което ни сториха Клинтънови! Бог даде благословията си за по-добрия и наказа Клинтън. Това пишат повечето сръбски медии днес. Сайтът Блиц в репортаж от град Парачин описва народната радост от избоните резултати в САЩ. Това е градът, където се намира завода за стъкло, свързван с името на банкера Цветан Василев. Сърцата ни заиграха с победата на Тръмп, гласи заглавието на материала. Още от сутринта жители на Сърбия се черпят и се събират по улиците, където се поздравяват за победата на новия президент и провала на Хилъри Клинтън.

В други публикации се описват милитаристичните намерения на Хилъри, които сега щели да пропаднат. Между тях е и изпращането на американски войници в бази на САЩ в България и Румъния. Балканите ще са по-спокойни с Тръмп, а представителят на демократите Клинтън, предвиждаше да ги превърне във фронтова територия, коментират журналисти.

 

Истинска радост от избирането на Доналд Тръмп за президент цари още в Хърватска, Черна Гора, Косово и Босна и Херциговина. Тези балкански страни изпитаха на гърба си бомбандировките, разпоредени от Бил Клинтън. Загинаха много хора, още повече бяха ранени, а мостове, предприятия, заводи, училища и болници бяха разрушени от авиацията, припомнят местни медии. Според тях смяната в Белия дом ще се отрази на цяла Европа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4652 |09.11.2016 Вацев: Не Тръмп, победи американизмът срещу глобализма . 0| 4142 |09.11.2016 Плевнелиев иска отмяна на визите за българите от Тръмп . 5| 4233 |09.11.2016 Станишев: Победата на Тръмп бе неочаквана като ”Брекзит”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads