Реклама / Ads
0| 5918 |28.04.2019 МИСТЕРИИ

И Силвестър Сталоун обвинен в изнасилване

.
Силвестър Сталоун
Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун беше обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче в Лас Вегас през 1986 г. Актьорът категорично отхвърли обвиненията.
 

В британския в. "Дейли мейл" се появи публикация, според която жена е разказала, че през 1986 г. актьорът заедно с телохранителя си я насилили в хотел в Лас Вегас. После актьорът я заплашил с физическа разправа, ако тя разкаже за случилото се. Според в. "Дейли мейл" полицията на Лас Вегас е съставила протокол на основание на публикацията, но пострадалата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинения срещу Сталоун.

 

Говорителят на актьора определи публикацията като напълно нелепа и измислена история.

 

Темата за сексуалните посегателства е особено актуална в САЩ заради скандала с продуцента Харви Уайнстийн, обвинен от десетки жени в посегателства, сред които и актрисите Аджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинения и срещу актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.


Политиката не остана в страна от скандала. Седем жени обвиниха бившия американски президент Джордж Буш в непристойно поведение. Американският сенатор от демократическата партия Ал Франкен, едно време смятан като потенциален кандидат за президентската номинация, пък вчера се извини на радиоводещата Лиан Туидън, защото я целунал насила и я докоснал без нейното съгласие през 2006 г..

 

Друг скандал с посегателства опетнява от известно време името на Рой Мур, кандидата от щата Алабама на Републиканската партия за място в Сената на изборите на 12 декември. Няколко жени го обвиниха в сексуални посегателства и опитвания, като най-малката от тях бе на 14 години.

 

Президентът Доналд Тръмп мисли, че тези обвинения са много смущаващи и трябва да бъдат взети на сериозно, каза днес говорителката на Белия дом Сара Сандърс. Тя повтори убеждението на президента, че ако тези обвинения се окажат верни, то Мур трябва да оттегли кандидатурата си, предаде Франс прес.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6133 |30.01.2019 Банов отхвърли обвиненията на Йончева . 1| 7461 |28.10.2017 Готови са първите обвинения в разследването на руската намеса в изборите в САЩ . 0| 5728 |28.07.2016 Обвинението срещу тримата сирийци се крепи само на мобилните им телефони . 5| 6160 |11.06.2016 Обвиненият за убийство на гарда на Очите е бил в неизбежна отбрана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads