Реклама / Ads

57| 26327 |31.08.2010 МИСТЕРИИ

Според Ванга и Кларк: Ядрена война през ноември и евтин ток

.
Така ли ще изглежда Европа след месеци...
Третата световна война започва през ноември. Тя ще бъде жестока, с използване на ядрено оръжие и ще унищожи половината свят. Това мрачно събитие предсказала приживе пророчицата Ванга.
Съобщението е на специализираното онлайн издание crise.su.
Друго издание - luxemag.ru, е още по-изчерпателно в обрисуване на апокалипсиса. След като загърми и затрещи по цялата Земя, в боя ще бъдат включени освен ядрени и химически оръжия. В резултат на това в Северното полукълбо няма да остане живо нито едно животно, насекомо и растителност. Какво ще стане с населението не е съвсем ясно. Някои хора ще се спасят вероятно на юг, но повечето ще загинат. В началото на 2011 г. мюсюлманите ще нападнат с химическо оръжие оцелелите части на Европа.
Според прогнозата на Ванга Третата световна война щяла да продължи до 2014 г. През 2016 г. от Европа нямало да остане почти нищо...

В това отношение американският писател-фантаст Артър Кларк, който прави последните си прогнози за бъдещето през 1999 г., е по-благосклонен към човечеството. В оставащите месеци на 2010 г. трябва да се сбъдне неговата прогноза за задействане на устройства от нов тип, които ще извличат енергията от Космоса. Постепенно тези машини ще почнат да се ползват масово и ще ги има във всеки дом. Което практически означава неизчерпаем източник на енергия. Това ще доведе до закриване не електростанциите, ще отпадне нуждата и от далекопроводи.


Артър Кларк    Фото: clark.su

Според учени, Кларк е имал предвид не откриване на нещо неизвестно досега, а за откриване на нечини за използването й, което ще я направи изключително евтина. Ако прогнозата на Артър Кларк се сбъдне, то в света ще настъпи още по-тежка криза от сегашната, коментират учени. За България обаче подобна криза би била непосилна, тъй като ще трябва да се закрие най-доходоносният отрасъл – енергетиката. Всички служители на НЕК, работниците от АЕЦ, ВЕЦ и ТЕЦ ще останат без работа, както и стотици миньори, транспортни работници и квалифициран персонал. Икономиката няма да може да ги поеме и страната ще се разори.

Като допълнение към тази картина могат да бъдат прибавени и т.нар. „Шокиращи прогнози”, които всяка година се правят от специален екип на Saxo Bank, начело с Дейвид Карсбол.
Според предвижданията до края на годината в САЩ трябва да се появи трета политическа сила, която ще обедини американците, които са недоволни от политиката на Обама по отношение на компаниите и банките, оказали се на границата на банкрута. Тези хора ще искат нова формация, защото Републиканската партия вече не се възприема като алтернатива.

До Нова година е възможно цената на златото на борсите да падне до 870 долара за тройунция, пише още в „Шокиращи прогнози”. Тази обаче едва ли ще се сбъдне, ако се съди по цените от юли, когато златото достигна 1233 долара за тройунция на Нюйоркската борса. Екипът на Saxo Bank си е оставил обаче вратичка, като е предвидил до 2014 г. златото да стигне рекордните 1500 долара за тройунция.

Споменаваме ви „Шокиращите прогнози”, защото гадателят Димитър Пейчев на свой ред предрече откриване на големи златни находища в България през 2010 г., по точно в Родопите. Тоновете придобит ценен метал щели да изведат страната от кризата и народа да заживее заможно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 10031 |28.08.2010 Диаманти за милиони носят прокоба . 14| 18778 |11.08.2010 Траките свалили звездите в Града на вълците . 7| 13597 |13.07.2010 13 юли 2010, вторник – черен ден . 25| 10608 |09.07.2010 Истината за убийството на Борислав

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ