Реклама / Ads
3| 7372 |11.06.2017 МИСТЕРИИ

Цветанов: Стенограмата е най-изгодна за премиера

.
Цветан Цветанов Източник: БГНЕС
Оградата по границата с Турция е готова - общо 234 км, 33 км от тях изградени при кабинета ”Орешарски”. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

Той отхвърли обвиненията на БСП за злоупотреби при изграждането на защитното съоръжение. Коментира, че в документацията всичко е показано ясно - кой възглага поръчката и кой я изпълнява.

 

"Близо 200 млн. лева са изразходвани, при трудно достъпна местност е изградена едноредова ограда. Всичко е на база експертиза от хората, които имат наблюдения на терен", обясни Цветанов по БНТ. Той подчерта, че БСП говори за оградата, защото няма смислени аргументи по други проблеми. И заяви, че не може да се използват лични нападки, за да се атакуват управляващите.

 

Той коментира, че се е надявал като журналист Елена Йончева да борави с конкретни факти, вместо това обаче тя е изкривявала информацията в полза на политическата партия, която позволява. Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и темата за фалита на КТБ. Според него разсекретяването на стенограмата е добре, защото истината е излязла, а тя е "най-изгодна за премиера".

 

"Но като цяло консултативният съвет е място, където дебатът е остър, с цялата истина на масата, за да се консолидираме. Ако знаеш, че нещо ще бъде разсекретено, ще бъдеш много по-обран. Има образувано досъдебно производство, времето ще покаже кой крив, кой прав. Ние знаем, че имаше проблем, той беше постигнат в управлението на Пламен Орешарски. Страната ни беше изолирана от реалните политически управления в ЕС", коментира още Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 13703 |10.06.2017 Илиян Василев: Слонът е извън стенограмата . 27| 12692 |10.06.2017 Бонев безпощаден за стенограмата: Борисов преследва гнусни политически цели . 1| 6465 |09.06.2017 Атанас Чобанов: Имам 45 отказа за стенограмата
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads