Реклама / Ads
44| 11389 |30.03.2014 МИСТЕРИИ

Ученичка на Кашпировски: Станишев-воин на Чингиз хан, Кунева-наложница в харем

.
Олга Ускова Източник: Нова телевизия
Бойко Борисов бил генерал във всичките си прераждания. Той обаче бил пренапрегнат и трябвало незабавно да замине в Тибет, защото там му било последното прераждане. Станишев пък имал връзка с водещата Люба Кулезич, защото и той имал прераждания в Монголия. Той бил воин на Чингиз хан. "Бих предложила Люба и Станишев да работят заедно."
 

Така разчете извънземния код на политиците ни ученичката на психотерапевта Анатолий Кашпировски - Олга Ускова в предаването „На светло с Люба Кулезич” по Нова телевизия.

Лютви Местан бил балансиран чист дух с прераждане в Индия. Затова негови пазители били слоновете. Волен Сидеров бил млад дух - 7-и - 8-и клас в духовен профил, който карал пубертета. В него бил маркиран древният код на българина, разчете за преражданията им Ускова.

Пламен Орешарски бил "много силен дух, но в живота не го използва докрай. Има скрити способности, които трябва да даде на народа. Да работи повече. Той е посланик на Дявола. Владее черна сила". На който му трябвала черна сила да се обръща към г-н Орешарски, посъветва Ускова.

Николай Бареков бил рептил от планетата Нибиру. "Има много древен тракийски дух - тракиец воин. Много млад е умрял при последното прераждане и затова духът му търси пътя си. Той е мъдър и знае накъде е тръгнал, но все едно му диктуват в ушите какво да се случва с него и това е проблем за него", заяви Олга Ускова.

Тя посъветва Георги Първанов да загърби политиката и да се развива като преподавател в университета и да пише книги. "Върза ли са ви повече да не влизате в политиката. Черни ръце показват, че пътят на там е вреден за вас и може да пострадате със здравето. Сега за вас е момент на духовно израстване", предупреди ученичката на Кашпировски.

В последното си прераждане пък Меглена Кунева била в турски харем - наложница, която ходила с фередже. Била много мълчалива и животът й бил труден. "Заложено й е да има дар слово. Избрала е в сегашния си живот да говори много. Трябва да води телевизионно предаване. Ще се получи по-силно, отколкото да продължи с политиката", категорична бе Ускова.

В кода на Йорданка Фандъкова, Олга Ускова видяла, че тя се пренапряга и прави много повече отколкото й е дадено. „Оттам може да има здравословни проблеми. Нейният профил е прекрасен – тя е човек, който може да победи във всяка битка.” Олга Ускова и нейните сили се обърнаха към Фандъкова с пожеланието да стане премиер или президент на България.

В този живот Ахмед Доган избрал вярата, която следва сега, но в предишни прераждания той бил известен крал на европейски държави. Срещнал смъртта си като му отсекли главата. Той бил много силен като образ и в ефира, в който витаел работел и със зло, и с добро. Може да помогне на България, заяви Ускова.

Росен Плевнелиев излезнал като „уникално силен и чист дух. В предишния си живот сте бил в Ирландия. Иначе сте от планета Сириус. Вие сте дух, който владее светлината.”

Според Усукова, когато човек знае извънземния си код, става по-лесно да се живее. Относно все по-честите твърдения, че ще има нашествие на извънземните, тя заяви, че според нея те отдавна живеят между нас, обаче не са задължително с кораби. Ние имаме телепатично общуване с тези същества. Ускова препоръча като се съберем на вечеря да поговорим с тях. Да погледнем и да видим, че може би нашият мъж или жена са извънземни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9421 |28.03.2014 ФБР разсекрети документи за НЛО . 3| 7466 |27.03.2014 Търсят наши моряци, спасили матроси от К-8 . 1| 8743 |26.03.2014 Зоопаркът в Копенхаген умъртви още 4 лъва . 5| 12802 |25.03.2014 Леля Станка лекува с енергийна пирамида

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads