Реклама / Ads
0| 5701 |16.11.2015 МИСТЕРИИ

Умни джаджи, които ще бъдат на пазара догодина

.
Устройство за защита от хакери
Умни джаджи, които ще бъдат на пазара догодина Остават само няколко седмици до най-голямото технологично изложение за потребителска електроника CES, което се провежда в началото на всяка година. И тази година то ще бъде в Лас Вегас между 6 и 9 януари и в него ще участват хиляди компании.
 
Profit.bg представя някои интересни джаджи, които ще бъдат представени на събитието.

1. Радар Cobra DSP 9200 BT Този радар за автомобила се синхронизира със смартфона, информира гласно къде трябва да внимавате със скоростта и с камерите по пътя. Като бонус има опция други потребители, които го използват, да отбелязват места, където трябва да се внимава.
2. Скутер GenZe Скутерът е специално разработен за стартъп компании. Оборудван е с батерията на ток, която може да сваля и да се зарежда навсякъде. Отзад има много място за багаж.
3. Часовник MIrage Този умен часовник ще бъде пуснат в продажба през първото тримесечие на 2016 г. Часът се показва като проекция върху китката, показва също постиженията ви във фитнеса и известията от телефона.
4. Компютърно приложение Build Focus С това приложение можете да проследите доколко сте фокусирани в работата си през деня. То показва къща, която се събаря настрани, ако прекарвате твърде дълго време във Facebook или ви награждава за 25 минути работа.
5. Устройство за защита от хакери и вируси F-Secure Sense Тази джаджа е подходяща както за дома, така и за офиса. Това безжично устройство усеща хакерските заплахи и вирусите и блокира всичко, което прилича или се държи като тях посредством изкуствения интелект, вграден в него. Всички умни устройства, които имате вкъщи – от лаптопа и компютъра до камерата в стаята на бебето, умни ключалки или умни хладилници – има риск да станат жертва на хакер или вирус.
6. Електрически мотор за велосипед ShareRoller С тази джаджа всяко колело може да бъде задвижвано електрически. Посредством Bluetooth е осъществена връзка с кормилото.
7. Умна саксия Grobo Този изобретателен продукт помага за отглеждането на растения вкъщи. Grobo е оборудван с LED светлини и свързан е със смартфона, където изпраща съобщения, когато трябва да го полеете или да приберете реколтата, ако става въпрос за такъв тип растение.
8. SmartOutlet за дистанционно контролиране на устройства Тази джаджа се свързва с телефона и ви позволява да настроите график за включване на електрическите устройства вкъщи, например лампите в офиса или компютъра. Има и USB порт за зареждане на други устройства. 9. Мултифункционално бюро ErgotronHome Workspace Hub27 Бюрото може да се захване за стената и включва плотове, с които се коригира височината му. Има няколко места за съхранение на принадлежности и център за зареждане на устройства.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6660 |14.11.2015 В Германия задържаха съучастник на терористите? . 4| 7431 |13.11.2015 "Черен петък" - факти и суеверия . 0| 6557 |11.11.2015 Махнаха Стената на дъвките заради плъхове! . 40| 22980 |09.11.2015 Руското мегаоръжие "Мъртвата ръка" унищожава САЩ за 30 минути

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads