Реклама / Ads
12| 8455 |13.08.2014 МИСТЕРИИ

Вампирите са между нас, все още пият само животинска кръв!

.
Вампири се разхождат по улиците. Засега утоляват жаждата си от кръв с животинска, но и някой човек може да се превърне в тяхна жертва, каза екзорсистът отец Георги Гелеменов пред TV7.

Той даде пример със санитар, който е бил хванат да пие кръв от кръвни банки. След като възникнал скандал, кръвопиецът бил уволнен от Центъра за даряване на кръв. Тогава отецът решил да му помогне. В началото всичко вървяло добре, но изведнъж вампирът спрял да ходи при свещеника.

„Срещнах го след известно време на улицата и го питах защо се е отказал да го лекувам от демоничното присъствие. Той ми каза, че е станал католик и вече работел в морга, режел трупове, помагал за извършването на аутопсии. Той ми беше разказал, че е целунал мъртвата си баба в ковчега. Сподели ми, че тогава нещо изсвирило в него и сякаш го ударил тока. Тогава започнал да се стреми да пие човешка кръв. Когато няма човешка, се задоволява с животинска. Ясно е, че такива хора могат да захапват минувачите по улицата и да им пият кръвта. Бившият санитар ми каза, че бил привърженик на най-големия български сатанист Петър Дънов“, заяви отецът.

„Това, че Айнщайн бил привърженик на Бялото братство, не е вярно. На умрял човек могат да се приписват всякакви приказки. Наричам Дънов сатанист, защото на гроба му дори е изобразен пентаграм. Това е знакът на Сатаната. Тези, които се увличат по Дънов, са религиозно неграмотни хора“, коментира екзорсистът.

„Има вампирски сборища. Младежи се събират по гробищата, убиват животни и пият животинска кръв. Още не са започнали да се хранят с човешка, но и това може да стане“, предупреждава отец Гелеменов. Той разказа за младо момиче, което се самонаранявало, за да пие собствената си кръв. Исках да й помогна, но и тя не се появи повече, добавя свещеникът.

Той съветва хората да не се стряскат от разкритието му, че България е пълна с вампири, но ги призова, ако имат някакви страхове, да му се обадят.

„Занимавам се с екзорсизъм, ще им прочета молитви и ще получат защита от всякакви видове външни нападения. Съвременните вампири са устойчиви на чесън. Те се стряскат само от произнасянето на името Христос. Демоните, които предизвикват вампиризма, обсебват хората, но Киприяновите молитви помагат“, каза още Георги Гелеменов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6169 |26.11.2013 "Вампирите" привличат туристи . 2| 7452 |29.10.2013 Контактьорът от Ключ: Костите на Левски са между две скали в Калофер . 4| 15579 |11.06.2012 Вампири ни пият кръвта, кикимори скубят децата . 8| 15446 |15.09.2011 Самоубийство – не правиш разлика между Костов и Яне Янев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads