Реклама / Ads
9| 8790 |01.11.2019 МИСТЕРИИ

Зрители на Нова кръстиха водещите ”Фандъци”

.
Йорданка Фандъкова и водещите на Нова
Чухме много внушения през тази кампания. Когато има съмнения за нещо нередно, трябва да се направят проверки, но трябва дълбоко да не познаваш София за да твърдиш, че София може да се спечели с купени гласове.
 

Това каза Йорданка Фандъкова по Нова телевизия, коментирайки твърдения на Мая Манолова за купени гласове. А водещите бяха наречени "фандъци" от зрителите във фейсбук заради услужливите въпроси към новата-стара кандидат кметица на София.


По думите й за 10 години управление се постигна много за града, но в същото време се направиха доста пропуски и грешки в работата и няма как това да не се отрази на хората, които са все по-взискателни.

 

Тя уточни, че е предложила в новата си програма конкретни мерки за преодоляване на пропуски, кито са допускани. Това, което ме притеснява, е че не чух алтернативни решения за проблемите на града от страна на опонентите, каза Фандъкова.

 

Вместо да представи програмата си тя продължи да напада опонента си на балотажа. По думите й, изключително лицемерие е два дни преди изборите Мая Манолова да изкаже своята позиция за протестите. Манолова се направи на герой два дни прези изборите, подкрепяйки протестите против Гешев, а тези хора протестират отдавна, каза Йорданка Фандъкова. Тя подчерта, че като кмет уважава разделението на властите.

 

"Аз не си позволявам да обещавам на всички всичко, както прави Мая Манолова", заяви още кандидатът за кмет на ГЕРБ. "В политиката е много важно доверието. Аз не съм включила и други общински съветници, не само Орлин Алексиев. С районни кметове съм се разделяла. Това е важно за ГЕРБ. За първи път отворихме листата за гражданите", каза Фандъкова.

 

Относно срещите, които е провела с други партии, Фандъкова заяви, че не се е крила по кафенета, а ги е направила видни за всички. "И с арх. Борислав Игнатов и с Борис Бонев сме работили заедно по различни проекти и досега", напомни тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5314 |06.09.2019 Синът на основателя на ”Движение 5 звезди” е обвинен в изнасилване . 7| 12157 |21.08.2019 Унищожават Симеоновата могила край Поморие . 0| 4988 |19.06.2019 Появи се нова версия за изчезналия малайзийски самолет . 3| 9139 |22.03.2019 Проф. Куюмджиев заплашен с уволнение заради Менда Стоянова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads