Реклама / Ads
64| 8095 |06.07.2011 МИСТЕРИИ

Звездите отблъскват царя от президентския пост

.
Поне още 7 години Симеон ще е на политическия хоризонт на България Името на Симеон Сакскобургготски отново излезе на предни позиции в медиите, във връзка с изказването на премиера за добрата подготвеност на царя за президентския пост
 

. И не само това. Явно интересът към Симеон е повсеместен и всеки пристигнал високопоставен гост в страната се интересува от неговата съдба.

През този месец на 16 юни той навърши 74 години. Затова е интересно да се погледне неговата звездна карта.
Симеон е роден малко след изгрев слънце в сряда в лунен цикъл на пълно слънчево затъмнение, случило се на 8 юни същия месец в знака на Близнаци през 1937 г. За съжаление всички родени два часа след изгрева на Слънцето обикновено имат по-тежка съдба защото това е един от моментите през деня, в които се задейства кармата /всичко, което дължим на живота и съдбата/.

По тази причина не е имало астролог по онова време, който да твърди, че той някога ще стане цар. Това е невъзможна опция при този час на раждане и след слънчево затъмнение. Слънцето е символ на едноличната царската власт. Нещо повече, изгряващата планета на изток в момента на раждането в знака на Рак /родителите, родното място/, е злокобният Плутон, планетата на смъртта. Тя се намира само на 6 градуса от Асцендента и действително на 6 годишна възраст Симеон губи баща си – цар Борис III. По-късно загубва и родината си за много години напред.

Най-високата планета в хороскопа на царя е Сатурн в знака на Овен Тази планета символизира не царската /нейн символ е Слънцето/, а върховната административна и изпълнителна власт. За ролята на Сатурн сме писали неведнъж. Освен това той управлява по-късните години в живота на всеки човек и най-вече тези след 60-та година. Затова съвсем естествено беше всичко, което се случи през 2001г. Симеон Сакскобугготски стана министър-председател на България, а не цар.

Това разположение на планетите показва, че неговата професионална реализация е преди всичко политическа и обвързана с административни договори и партньорства. Знакът на Овен разкрива и обвързаността му с определени военни и тайни организации. Марс се намира в задкулисния и мистичен Скорпион. Щастието на царя обаче не е във властта, а в брака. Планетата на късмета и развитието Юпитер е в дома на неговите съпружески отношения. Така на практика доня Маргарита е най-важният човек в живота му. Може да се каже, че на нея той дължи почти всичко, дори поста на министър-председател на България. Не случайно, когато той става премиер, Юпитер в дирекция преминава през най-високото място на звездната карта. Това е моментът на кулминация в кариерата му. И в този апогей, макар и не съвсем видимо, жена му има решаващо значение.

Затова царят трябва особено да цени брака си От края на 2010 г. и началото на 2011 г. високо в звездната карта на Симеон Сакскобургготски се наблюдава ново активно движение, породено от транзита на планетата Уран. Това означава едно събуждане на царя за нови начинания в политическата сфера. Още повече че това преминаване се осъществява в знака на Овен, който винаги трасира нови начала. Така постепенно Симеон Сакскобургготски излиза от много негативния и тежък период между 2007 и 2008 г. и навлиза в етап на нови влияния. Последните години бяха изключително тежки и неприятни в почти всички сфери от живота му.

Когато една такава планета като Уран се движи през зоната на професионалната реализация на един човек, могат да се очакват всякакви неочаквани обрати. Те могат да бъдат и за добро, и за лошо. Тази заявка за ново начало той даде и с кампанията на Меглена Кунева, а може би съвсем неслучайно и в изявлението на премиера относно президентския пост. Все пак не трябва да забравяме, че Бойко Борисов и царя са родени под един и същ зодиакален знак и рождените им дни се намират само на три градуса по еклиптиката. Така транзитите на планетите са почти едни и същи.

Фактът обаче, който стопира максималната реализация на Симеон Сакскобургготски, е негативният аспект на вечно спъващия го Плутон. През тази година планетата е в неблагоприятна позиция спрямо професионалния път на царя, включително и към толкова важната рождена позиция на Сатурн в знака на Овен. Това на практика препятства възможността за заемане на най-високия пост в държавата. Друг негативен фактор ще се окаже и не съвсем доброто здравословно състояние на царя, което се забелязва от 2007 г. насам. За съжаление по това време Плутон, който управлява не само родителите, но и децата в неговия хороскоп, се прояви с една много тъжна тенденция, засягайки пряко династичната линия.
Тези влияния все още не са отминали и продължават своето тежко въздействие и в момента. Могат да се очакват всякакви подмолни действия и сценарии, които да повлияят на имиджа на царя или на кандидата за президент, зад който стои той. Хора, които са му подчинени или пък са обвързани с определени служби, ще изиграят негативна роля в реализацията на едно такова начинание.

Въпреки това царят ще има своето присъствие в политическия живот. През есента той ще има определена популярност и присъствие на политическата сцена, още повече че в това време самият Сатурн ще направи хубав аспект към рожденото му Слънце. Това обаче не е достатъчно мощно влияние, за да изстреля Симеон Сакскобургготски мощно нагоре. От една година се наблюдава и един оптимизъм по отношение на връзките и контактите на царя Тази положителна тенденция продължава и дори ще се засилва още повече и през следващата 2012 г. Това ще бъде и година на доста финансови успехи за царя, получени именно в резултат на неговите обновени и благоприятни обществени приятелства и връзки.

Така е ясно, че хороскопът на царя се активира от март 2011 г. и бележи нов етап за присъствието му на българската политическа сцена. Този момент ще продължи и занапред. Изявите на Симеон Сакскобургготски ще бъдат изненадващи и дори екстравагантни и за самия него. Животът ще му предоставя занапред низ от случаи на необичайност и обрати. Името му отново ще бъде споменавано много често и в медиите и сред обществените среди, а самият той по един или друг начин ще бъде в първите редици на политиката. Затова никой не трябва да мисли, че царят е бита карта.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 15690 |30.06.2011 Джиесеми звънят от отвъдното в циганските гробове . 6| 10352 |27.06.2011 История за вампири "възкръсна" в Германия . 17| 7376 |21.06.2011 Уран хвърля Кунева в медийна война . 15| 8739 |13.06.2011 Символът на огъня доминира хороскопа на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads