Реклама / Ads
17| 18152 |23.11.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Бакалов: Томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, харалани и харизани не са се събудили, че реалността е нова

.
Иван Бакалов
”Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите. Те са избрали да отстранят Борисов и всички негови кукли като Герджиков. И от телевизиите продължават да се леят по 6-7 на ден от неговите томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, и анализатори харалани и харизани.
 

И някакви като професорката Коларова обясняват, че Герджиков е моралният победител.


Има проблем - и телевизиите, и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.


Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа. Показва пълна несъстоятелност да загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен че не щат Борисов, и куклата му не струва, ерзац. Не интелектуалец, а жалък конформист, заучени фрази, фалшът е изписан на лицето му.


А Малария Велева обяснява, че Радев бил избран с ниска легитимност.


И анализатори го усукват, че едва ли не Герджиков е спечелил.


В Щатите или Франция президенти се борят за надмощие с 1-2%, Пази Боже, ако и у нас Радев беше спечелил с 1-2%. Щяха да откажат да признаят резултатите от изборите или направо да обявят Герджиков за победител.


Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност. Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят - всяка вечер той в новините, ала-бала, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви. Любенов, Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява."

 

Иван Бакалов

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 27210 |09.11.2021 Бакалов: Да изтеглиш 60 млн. в брой без предварителна заявка, може да стане само в българска банка . 6| 6587 |07.09.2021 Иван Бакалов: ИТН и Дончева взаимно си пуснаха кръв предизборно . 24| 10374 |19.07.2021 Иван Бакалов: Заслужаваме си здравеопазването, всички точат касата . 17| 5867 |22.03.2021 Иван Бакалов: Нашенецът все си представя един начело. Да нарежда, да уволнява! Така е свикнал от Борисов, преди от Живков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads