Реклама / Ads
6| 5194 |05.11.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Българи в чужбина: Кой е Доган, че данакоплатците му плащат охраната?

.
Ако една чужда държава иска да свети маслото на бивш политик и ДАНС има информация по въпроса, това би било дипломатически скандал, за който би трябвало да знае както българската така и международната общественост! Това коментира живеещата в САЩ Татяна Кристи в социалните мрежи по повод НСО охраната на Ахмед Доган.
 

Ето какво написа още Tatiana Christy във Фейсбук:

 

НСО оповестило, че Доган бил охрняван денонощно с парите на данъкоплатците, защото животът му бил застрашен от чужда държава! Сега да задам резонния въпрос – (Who the f*ck is Dogan?!) НИКОЙ! Kой по дяволите е този тип, че моите данъци да отиват за доживотната му охрана? Той не е политик, в момента се занимава само„бизнес” по думите на шефа на дпс! Какъв точно е този, че цяла България да му плаща охраната???

 

Този тип не е в публичното пространство! Това, което знаем за дейностността му е, че се крие като гризач в резиденцията си и строи постройки на плажа, който е държавна собственост без никой да го обезпокоява! И каква е точно тази „чужда държава,” която иска да му свети маслото? Щото ако една чужда държава иска да свети маслото на бивш политик и данс има информация по въпроса, това би било дипломатически скандал, за който би трябвало да знае както българската така и международната общественост! И би трябвало да има международно разследване, огласено в медиите, защото става въпроси за милиони държавен ресурс, отиващ да се пази някакво чучело без никой да има право да задава въпроси!!! Доган е частно лице, бивш преседетал на партия. Това абсолюто не го прави ВИП персона от национално значение.

 

Като го е страх, да се самоохранява сам! Но този произвол ще бъде, докато малоумните бълграри продължават да гласуват за мафиотската завера – герб-бсп-дсп!

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 12417 |21.10.2018 Елена Йончева: Нещата в България могат да станат необратими . 25| 31582 |15.09.2018 Българи от страната и чужбина започват протест за оставка на Борисов . 5| 23830 |23.08.2018 Атанас Буров за Българите . 13| 15372 |21.08.2018 Глас от народа: Congratulations, Борисов - какво направи с тая България?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads