Реклама / Ads
13| 15363 |21.08.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Глас от народа: Congratulations, Борисов - какво направи с тая България?!

.
Кристиан Гьошев
Обръщам се на малко име, понеже съм човек от народа! А и сам беше казал ”Аз съм прост и вие сте прости!”. От ученик ме зоват хората или ”адвокате”, или ”Кристиане”, та се надявам да не предизвикам огорчение, че съм нарекъл премиера на малко име, както впрочем го нарича целия български народ.
 

Снощи преди да заспя си мислих: Тоя Бойко какво направи с тая България?

Вече е на стабилно разстояние от правителството на Жан Виденов, Иван Костов, Тройната коалиция, а годината на Орешарски няма смисъл да я броя.

 

Министър Васил Чичибаба почина от бързата съдебна система, та не можахме да разберем виновен ли е за зърнената криза 1996 г., Костов - статистически погледнато единствения министър-председател до тук, направил държавата от минус (-) на плюс (+). Преписват му лоши приватизационни сделки, ама и аз ако не мога да поддържам и издържам една къща, ще я продам на друг, който може.

 

Царя и НДСВ-юпитата завариха една "богата държава" /цитат на бивш техен депутат/ и си кретаха бая време по инерция. Във връзка с интегрирането ни към ЕС - раздуха администрацията, та до ден днешен не може да се стесни. Тройната коалиция окраде и опосканото и тогава дойде ТИ! И вече 10 години е така! Надявам се и за това да не са виновни комунистите, както обичаш да казваш! А всъщност може да са... Впрочем аз съм десен избирател, кайно десен даже, но никога не съм разпознавал ГЕРБ като дясна партия, предвид големия процент бивши членове на БКП - техните деца и внуци.

 

Та... минаха вече 10 години от "комунистите" и твоето начало? Не знам ти дали тегли чертата, но аз я теглих и картинката е следната: - Най-бедната държава в ЕС; - Най-ниските заплати; - Най-ниските пенсии; - Втория по големина град Пловдив на ОСМО МЯСТО по размер на средната работна за плата - в резултат на неизпълнената твоя препоръка "станете овчари" към младите, хиляди от Смолян и околията дойдоха "като тигри" в града под тепетата, предложиха ниска работна ръка и работодателят я прие с кеф - бели роби! 550 кинта заплата в магазин на Главната с 10 часови смени - как е? /Справка: В Червен бряг е 800 лв./ Но какво им пука на младите кандидат овчари?

 

Живеят по петима в крайните квартали срещу наем от 150 лв., храната иде от балкану /баба и дедо гледат животинки/ и шапка на тояга. - МАГИСТРАЛИТЕ... ех тази любима твоя тема... Успя да ми я набиеш и на мен за 10 години. Да им направим един лек разрез: Има ги. Факт. Качество: NO COMMENT... Congratulations, Борисов, ако ме разбираш ;) Сигурно пак близка фирма на ГЕРБ ги е правила. Нека не се лъжем. Нищо случайно няма. - Администрацията - раздута и ТОТАЛНА ЩЕТА. Аз толкова неграмотни хора на куп не съм срещал. Такъв слугинаж към вашата партия...

 

Поздрави Цветанов. Отлична работа върши по места. "Мощни" армии от роботи за гласуване е създал. - Корупцията - ами не е овладяна в основата си! Факт. И не се сърди, но ТИ ДЪРЖИШ ДЪРЖАВАТА. След като не можеш да я овладееш - пътища много! Та... снощи си го мислих това.. А днес го написах... щото будя се и Фейсбук ме изхвърлил!!! Wtf ? Кога гледам, причина ДОКЛАД /ДОНОС/ на някой от твоята армия интернет тролове, щото съм споделил статията на АФЕРА.бг, в която коментират тебе и PR-а ти - Любчо-сладура, и съм написал отгоре #ИЗРОДИ ! Е нали свобода на словото?! Поне да си признае кой ме е докладвал, та да го поздравя, а не като мишкар да се крие в шумата!

 

Е, ПИСНА МИ! Любчо да не го уволняваш! Няма се огъваш! ГотЕн е! Интелект, женталмен, визия! Браво! Пък, аз кво предлагам като алтернатива ли? - Н-И-Щ-О ! БСП имат толкова вътрешни войни, че заедно с управлението на държавата ще им стане множко. Пък и опашката за постове ще е дълга от Пловдив до Позитано. Десните партии, извън парламента - Бог да ги прости - като видя само Ицето Иванов и ми става тъжно. ПатрЕотите ги видЕха кви патрЕоти са. И аз за #КОЙ да гласувам?

 

Но ще ти призная едно. С Цецо направихте така, че народът да се отвращава и да НЕ ГЛАСУВА! Там е ключът от бараката! Унищожихте всеки упорит опозиционен вик, а по-силните привлякохте към вас и ги притопихте. И така като не гласуват хората, до преклонна възраст може да си ни премиер! Щото ако поне 80% от народа отиде до урните, дали ще те изберат теб, Бойко?

 

С уважение:
адв.КРИСТИАН ГЬОШЕВ

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 9416 |18.01.2018 Адв. Екимджиев за Фрог: ВСС гласува в полза на мафиотизираните триади около Цацаров . 0| 7130 |16.07.2017 Жителите на Ъглен гласуваха против разкриването на каменна кариера в района . 1| 5690 |02.06.2017 Шофьор слезе от джипа си и развя трибагреника, докато сирените огласят София . 2| 11819 |28.03.2017 ГЕРБ не просто купува гласове! Кой е луд да си рита хляба?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads