Реклама / Ads
4| 8847 |17.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Диана Дамянова: Три фактора ще определят резултата от бъдещи избори

.
Диана Дамянова
Три фактора ще определят резултата от бъдещите избори, защото за кабинет на Нинова не може и дума да става. Първо: ГЕРБ води много много финна кампания в стил „Всичките сме маскари“. Ние имаме кюлчета и пачки, имаме чували с пари и къщи в Барселона, но Кирил и Асен са „откраднали„ повече. Това е класическа кампания за понижаване на избирателната активност. Това заяви ПР специалистът Диана Дамянова по TV+ в ”Денят с Веселин Дремджиев”.
 

В резултат се разколебава „демократичния“ вот, а относителната тежест на твърдите обръчи от избиратели на ГЕРБ нараства с много, каза още тя.


Второ: Това са амбициите и намеренията на онова нещо, наречено служебно правителство. Те приемат 30 годишни програми за действие, а по думите на вицепрезидентката Йотова „мандат се дава на тези, които могат най-добре да продължат политиката на служебното павителсто. Това звучи малко антиконституционно, но кой се интересува. Радев управлява и ще управлява още дълго.


Трето: Състоянието на медиите, които от етап на „Каквото каже собственика“ са преминали в отглеждане на воайорска публика. Трагедии – природни и човешки и нелепи журналистически въпроси. И в другото време – неадекватно поведение на водещите, които сякаш съвсем нарочно се стремят към неадекватност на диалозите в телевизионните студиа – нелепи въпроси, прекъсване на събеседника при всеки опит да каже нещо смислено. И въобще националните медии вече трудно биха могли да бъдат „проводник“ на думите и намеренията на политиците.


Който намери начин да „заобиколи“ медиите ще има повече успех при тези избори.


Тези фактори, както и много други, за които нямаме време да говорим, ме правят абсолютно краен песимист по отношение на изхода от предстоящите през пролетта избори, завършва Дамянова.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 16379 |07.12.2022 Диана Димитрова към Дачков: Замириса ми на едни лагери, избили като мухи интелектуалците ни . 0| 14780 |22.03.2022 Диана Дамянова: Тръбата, драга ми Сийке! . 12| 47294 |18.08.2021 Дамянова: Цялата помия на обръчите удря Кирил Петков и Асен Василев, туловището иска да тъпче . 20| 11874 |04.06.2021 Диана Дамянова: Борисов и стотинка не е вземал от Божков, той си плащаше в евраци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads