Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

11| 16697 |13.04.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Диана Дамянова: Затвърждава се, че Борисов и Пеевски са съсобственици в националните медии

.
Диана Дамянова
Затвърждава се мнението, че Борисов и Пеевски са съсобственици в нацианалните медии. Всичко, което правеше ГЕРБ и човекът от джипката, във времето изграждаше двойно и тройно повече хора, които ненавиждаха партията му и него самия. Това каза пиар-експертът Диана Дамянова пред Liberta.

Историк съм, д-р на историческите науки, и доста познавам съвременната история. Бих казала, че познаването на мафиотските политически власти е един много сложен и труден процес и това, което се случи на изборите в България, е началото на ступването на мутрокрацията, на мафиотската власт, на корупцията. Говоря не за победа, а за коопобеда на демократичните сили и на силите, несвързани с мафията.

 

С ресурса, с който последната разполагаше, с тази огромна медийна власт, особено в националните медии, в мен се затвърждава мнението, че Борисов и Пеевски са техни съсобственици. При един огромен финансов ресурс и безогледно харчене на държавни пари за частна политическа кампания, да бъде разбита тяхната доминация е много голям успех. Затова в недълъг период от време трябва да се проведат нови избори, защото те ще са честни и ще бъдат проведени от едно друго правителство.

 

Вотът сега на ГЕРБ е спечелен от ромските гласове, от измама с бабичките, които Борисов обикаляше и прегръщаше. Вот спечелен с изключителен медиен и политически натиск. Това е началото на края, а едни скорошни избори биха довели до средата на края.

 

ГЕРБ не е спечелил тези избори. Напротив, драматично ги е загубил. Ако аз имах този ресурс, тази медийна машина, бих спечелила не избори тук, а във Франция даже. И този резултат доказва тяхната пълна безпомощност и безхаберност, защото всичко, което правеше ГЕРБ и човекът от джипката, във времето изграждаше двойно и тройно повече хора, които ненавиждаха партията му и него самия. Имаха финансов, политически и властови ресурс да спечелят изцяло изборите, но не можаха да го реализират.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 46| 18317 |10.04.2021 Николай Хаджигенов: Прави се правителство. Пипаме Избирателния кодекс. Прекратяваме мандата на Гешев . 26| 9025 |09.04.2021 Радан Кънев за Слави Трифонов и другите партии . 19| 12139 |09.04.2021 Иво Сиромахов: За пръв път чух и видях Борисов да се извинява . 33| 22094 |08.04.2021 Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ