Реклама / Ads
15| 6609 |07.01.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Динко Дерменджиев - Чико: Надеждата ми за доброто на България е в Николай

.
Преди време, когато Николай Бареков беше още дете, научих, че е голям привърженик на ФК "Ботев" Пловдив и в частност мой голям фен. В последствие се запознах с цялото му семейството и лично с него. След тази среща започнах да следя журналистическата му кариера.
 
Аз съм лаик в политиката, но обичам да следя политическия живот в България и да се уча от  събития с единствената мисъл тази държава да си стъпи на краката.

Бареков има харизма, ерудиция. Има убедителна философия и виждания за широк спектър от обществения живот. Той посрещна демокрацията твърде млад и затова той ще промени доста неща в положителен смисъл за страдащия български народ. Трогна ме болката му към всичко, което става в страната след 24 години на преход. Неговото най-ценно качество е, че е открит и прям. Казва нещата с истинските им имена. Прави това, което говори. Аз също съм откровено директен и прям. По това си приличаме с него. Бареков е работохолик, той работи по 24 часа. Именно заради тези му качества ще бъда част от неговия "отбор".

Целият ми живот е белязан от футбола и спорта. Мога да бъда полезен за каузата на  "България без цензура" с уменията, опита и името си. Имам какво да покажа и предам на младото поколение. Нашата малка страна винаги е имала велики спортисти, шампиони, големи състезатели и легенди в световния спорт. В последните години някои от тях са в изолация и е нужна тяхната реабилитация. Те могат да бъдат много полезни за развитието на спорта в България. Основният приоритет за нашия спорт трябва да е младото поколение. Нужни са спортни бази и центрове, школи и ремонтирани и отоплени салони в училищата, за да създадем на децата още в най-ранна възраст условия и за пълноценен и здравословен начин на живот, защото те са нашето бъдеще. Само така те ще върнат достойното място на България в европейски и световен мащаб.

Ще си позволя да дам една препоръка на Николай Бареков: да не повтаря грешките на политиците от прехода и да не бъде агресивен като Волен Сидеров, например - нека да не допуска неговия краен национализъм. А също и грешките на Иван Костов, когото сравняваха със Стефан Стамболов, а той се превърна в авторитарен лидер. Младостта на Бареков е много силно качество, има потенциал и съм убеден, че ще го доразвива. Той има осанката на водач - висок, красив и обаятелен. Нека продължава да е прям, макар че това може да му донесе и негативи, така както моята откровеност ми е вредяла. Но когато си открит и честен с хората, дори да сгрешиш, те ще ти простят, защото няма безгрешен човек. Само, който нищо не прави, той не допуска грешки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6375 |07.01.2014 Посланикът на "Евромайки" празнува днес рождения си ден . 12| 5415 |06.01.2014 Аптекарят възпял Орешарски: Той е честен човек . 15| 6066 |03.01.2014 Проф. Константинов: Страшно е - топим се с 0,5% годишно . 2| 5751 |02.01.2014 Роми искат министерство на малцинствата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads