Реклама / Ads
7| 7366 |02.05.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Елементарна пропаганда за масовия зрител: ”Рапърът” Устата се включи във войната срещу джендърите

.
Започвах този текст по няколко различни начина. Истината е, че перото ми остава безсилно пред ”творци”, които чупят тъпомера с псевдо рап на тема антиджендъризъм. Не си спомням същите да са се възмущавали от годините на кражби в собствената им държава. Но се сещам как самите те са спомогнали значително за опростачването на нацията, за да може същите хора в момента да кършат ханш в ретро чалга ритъм, придружен със ”социално-политическа тематика”. Това не е нищо друго, освен откровена, елементарна и грозна пропаганда.
 

Цитати от Библията, популярен ретро чалга хит и една псевдорап песен, която промотира не просто нетолерантност, а открито влиза в кампанията на политически субекти у нас. Това може да се каже за новата песен на Устата, насочена срещу “джендърите”. Подробностите ще ги спестя от чувство за хигиена. В началото реших, че това не е сериозно.

 

Социално ангажираният рап "насърчава осъзнаването на социално-политически, икономически и културен проблем". Новата песен на Устата е всичко друго, но не и социално-ангажиран рап. Такъв правят истински рапъри като Жлъч, Григовор, Атила и други. Устата прави чалга рап, което е общо взето еманация на всичко сгрешено в България. Устата прави и рап по поръчка - очевидно опит да се достигне до масите в борбата на някои политици срещу така наречената "джендър идеология" и изпразненото от съдържание понятие "евроатлантизъм". 

 

Войната срещу “джендър идеологията” започна Корнелия Нинова, със събирането на някакви подписи за някакъв референдум с надежда, че това ще възстанови мястото на БСП в Народното събрание. Това не се случи. В момента обаче Корнелия Нинова и наследничката на комунистическата партия в българската история продължават похода си срещу враг №1 на българското общество и християнските ценности - джендърът. 

Песента на Устата е елементарен опит войната срещу джендърите да влезе в дома на масовия зрител. Тя е опит всички онези, които не чуват пропагандата на Корнелия Нинова от БСП и Костадин Костадинов от “Възраждане” от Народното събрание, да започнат да си я припяват. Това е долна пропаганда и аз искам да питам няма ли органи у нас, които да се самосезират? 

 

 

чл. 5 от Закона за защита от дискриминация гласи: 

 

Тормозът на основа пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна се смятат за дискриминация.

 

Пичове, имам няколко напълно сериозни въпроса към вас - защо ви пречи кой с кого си ляга, но не ви пречи кой краде от джоба ви? Защо ви пречи гей парадът, но не ви пречат дупките по пътищата? Защо ви пречи, че някой някъде взема хормони за смяна на пола, но не ви пречи това, че български мъже пребиват до смърт жените си? Защо не ви пречи липсата на адекватна социална политика, която да се справи с безконтролната раждаемост в ромските махали, която пълни домовете за деца, но ви пречи, когато някой иска да ги осинови? Защо не ви възмущава войната на Путин в Украйна, но ви пречи, ако видите двама души от един и същи пол да се държат за ръце?

 

Питам само.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 8217 |21.04.2023 Говори Кремъл: Как български медии се превръщат в мегафони на кремълска пропаганда . 33| 12182 |19.04.2023 Георги Ангелов: Руската пропаганда направи българските зърнопроизводители спекуланти, украинското зърно не е виновно . 0| 4755 |30.01.2023 Евгений Кънев: Залива ни отровна пропаганда и няма кой да я спре . 0| 3617 |16.01.2023 Защо проевропейските партии не оборят мощната пропаганда срещу приемането на еврото и спекулациите за Шенген?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads