Реклама / Ads
11| 13362 |07.11.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Елена Гунчева: Да живеят политпроститутките. Тяхно е настоящето на България!

.
Елена Гунчева
Българите сме много наивни хора. Все вярваме, че някой, който се вее по вестници и телевизии и плямпа срещу властта, е нещо различно и носи промяна. Не се замисляте. Вярвате на ушите си повече, отколкото на очите си. Не гледате реалните действия, а балоните, които пускат пред възторжените ви очи за пореден път. И за пореден път сте прецаканите от политпроститутките на управляващите.
 

Отдавна казвам, че политическата каста в България се самосъхранява. Като не допуска в нея да попадат чисти и морални хора и такива, които да имат съвест или поне да не могат да правят компромиси с нея. И това започна още през 90-те години в СДС, когато политиката се очисти от всеки, който е мислещ, не е агент на ДС и не иска да бъде, няма компромат за него, с който да го държат или наивно предполага, че трябва да се работи за хората, а не лично за себе си и партията-майка.
Пръскане против хлебарки


Е, получихте си го за пореден път. Повярвахте в Майчето, повярвахте в Здравчето, повярвахте на много….А сега да кажа няколко думи за проектите.


Политическият проект е нещо мръсно и гнусно. В България поне. Политиците тук се създават в инкубатори от мръсотия, зависимост и неморалност. Никой не прави случайно партия, която да успее да се пребори за властта. Още със създаването й е решено дали да бъде допусната до политическата сцена.


А политпроститутките са най-любимите на властта. Държани в зависимост от мръсното си минало, от компроматни снимки, пазени от бивши работодатели, от мълчанието на хората, които са били в схемите с тях, от документи за мръсотията, която са творили зад красивите думи и лъскави фотошопи. Новите политици се избират удобни. И затова се подбират между сервитьори, сервитьорки, бармани, шофьори, спортисти и т.н. Хора, които винаги имат нещо в миналото си, когато все още не са били болни за власт и пари. Или поне не са успявали да ги придобият по друг начин, освен древният.


И властта си отглежда саксийна опозиция от „нови лидери“. Които да обират протестният вот, а тайно да вършат мръсните й поръчки, да разцепват коалици и партии, да компрометират този или онзи неудобен политик или бизнесмен. А веднъж докопал се до властта, „новият лидер“ има възможността и за ежедневно четкане на огромното си Его, и за печелене на пари със златното си пръстче на бутона на властта. Да вземем например един общински съветник. От неговите решения например зависят превозвачите и обществения транспорт. Така че, ако те бъдат привикани от „новият лидер“, с какъв акъл ще откажат „съдействие“. Включително за спонсориране на кампании с пари и хора. Или например могат да привикват мастити бизнесмени, които имат свързан бизнес с общината и да им дадат оферта – или спонсорство, или громене на микрофона. Новият лидер е съгласен и на двете. В първия случай ще има пари, във втория – ще се направи на много честен и почтен политик и ще извлече огромен ПР за себе си и за бъдещето си като политик, като втълпи, че е против мръсният бизнес и разкрива схемите. А следващите привикани бизнесмени вече ще знаят урока.


Новият лидер винаги има антураж от преподаватели. Защото когато си отраснал в семейство, което си облича официалният Ханцунг, за да отиде на Главната улица, ти е крайно необходимо някой да ти подбира дрехите, прическата и да ти втълпява това, което първите седем години си пропуснал невъзвратимо. Но…..можеш да измъкнеш сервитьорката от кръчмата, ама кръчмата от сервитьорката не можеш! И винаги остава навикът да надписваш сметката и да си просиш бакшиш. И да позволяваш да се възползват от теб, защото така ще спечелиш.


Новите лидери се възхищават от себе си. Те мачкат подчинените си и са мазни като гранясало олио с висшестоящите. С една цел – ВЛАСТТА! Като средствата не се подбират – мъже, пари, сделки, схеми……докато се стигне до заветната цел – кокалът на властта! Тогава маските могат да се свалят.


Но винаги остава нещо. Лицемерието, агресивната посредственост, нарцисизмът и липсата на интелект и възпитание никакво обучение не могат да скрият!


Затова – мислете вече! Истината се вижда със сърцето, а не с ушите! Гледайте какво правят. Гледайте миналото им, семейството им, как се държат с хората, какво правят. Не ги слушайте, защото цяла кохорта ПР-и им слагат думите в устата, а вие се лъжете….за пореден път!


Да живеят политпроститутките. Тяхно е настоящето на България! А бъдещето зависи от нас, дали ще позволив това да продължава!


Елена Гунчева

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6829 |16.10.2019 Елена Гунчева: Сталинке, ти се пребори! . 37| 12861 |08.09.2019 Адв. Елена Гунчева: Държава, затворила 1084 училища, поема ресор ”Образование и култура” в ЕС . 18| 14489 |04.09.2019 Адв. Елена Гунчева: Топ-тупалката на ГЕРБ, Дариткова, атакува президента с готова декларация . 8| 8957 |26.08.2019 Адв. Елена Гунчева: Не давам шанс на политици, предали България!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads